Frumusete Ingrijire corporala

Metode naturale de marire a buzelor

Metode naturale  de marire a buzelor

Buzele mari sunt un accesoriu pe care orice femeie si-l doreste. Orice chip este mai frumos si bine pus in evidenta de buze voluminoase.
Daca te numeri printre cele care fug de bisturiu, iar o interventie ce implica ace te sperie, exista si variante naturale.

Cele mai cunoscute metode sunt:

Masajul buzelor.  Desi  nu pare sa ofere multe promisiuni, masajul buzelor chiar aduce rezultate aspectului nostru. Masajul se incepe de la dreapta spre stanga, cu o intensitate medie, buzele fiind lasate  moi, pentru a permite o cat mai buna circulatie a sangelui. Se recomanda a fi facut de 2 ori pe zi, dimineata si seara.

Crema pentru marire, obtinuta in propria bucatarie. Puteti incerca si retete traditionale, care duc in timp, la un rezultat multumitor. Mierea si zaharul brun pe langa faptul ca sunt un bun exfoliant, ajuta si la marirea buzelor.  Puteti testa si efectul zatului de cafea cu miere, insa trebuie sa clatiti foarte bine pentru a fi sigure ca nu raman urme ale zatului de cafea  pe buze.

Masajul cu periuta de dinti este o alta metoda clasica. Prin miscari circulare buzele sunt  masate si astfel aspectul lor este modificat datorita circulatiei intensificate, oferind impresia unor buze generoase.

Fondul  de ten.  Putin fond de ten sau anticearcan pe buze ca baza inaintea rujului este un alt truc des folosit. Un fond de ten un pic mai deschis, intins uniform pe buze si cu atentie, apoi se aplica rujul, are cu siguranta  efecte “wow”.  Buzele vor parea mai pline.

Acestea sunt doar mici trucuri si nu au efectul acidului hialuronic, sunt o varianta temporara pana ajungem intr-o clinica specializata.

 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu