Frumusete Ingrijire corporala

Metode alternative pentru intretinerea pielii gatului

Metode alternative pentru intretinerea pielii gatuluiTineretea este intotdeauna frumoasa si fara de griji, dar vremea trece din pacate cu iuteala gandului si astfel te trezesti peste ani poate la fel de frumoasa, dar si uzata oarecum de un rodaj accentuat care se va manifesta mai pregnant la nivelul pielii si in special in zona fetei si a gatului.

In zilele noastre, tenul poate fi, din fericire, tratat la superlativ insa cand vine vorba despre intretinerea pielii gatului lucrurile nu mai stau la fel de roz, aici trebuind sa se depuna eforturi titanice pentru a se opri catusi de putin aparitia efectelor trecerii vremii.

O femeie trecuta oarecum de prima tinerete va putea deci sa sfideze timpul daca va dori sa isi expuna doar chipul sau cu o piele ingrijita fara de cusur, dar nu va mai reusi acest lucru atunci cand atentia se va muta catre intretinerea pielii gatului unde cu greu mai poti insela o privire avizata, care stie ce sa caute si mai ales unde sa se uite mai intai de toate.

Conform celor mai multi dintre specialistii in frumusete, interventia chirurgicala este metoda cea mai eficace de intretinere a pielii gatului, aici putandu-se alterna bisturiul cu injectiile cu botox sau cu liftingul, dar existand si in aceste situatii riscuri mari de la infectii minore si sangerari pana la afectarea nervilor din zona gatului.

Naturistii vin insa sa infirme parerile specialistilor privitor la aceasta problema si propun dieta pe baza de produse crude si organice ca alternativa la chirurgia estetica, destul de multe persoane marturisind ca aspectul pielii gatului lor s-a imbunatatit simtitor dupa adoptarea unei asemenea diete de tip vegetarian.

Concomitent cu o dieta pe baza de "cruditati", tot vegetarienii ne recomanda si exercitii simple de masaj in zona gatului si a intregii fete, care daca vor fi practicate zilnic vor stimula simtitor circulatia sangelui, facand pielea mai elastica si mai tanara. Pentru masajul zilnic este recomandat sa se faca apel si la uleiuri din migdale dulci, seminte de struguri etc. si de asemenea trebuie exfoliat si tenul macar de 2 ori saptamanal.

Asumate din timp, aceste metode alternative de intretinere a pielii gatului isi vor arata cu siguranta eficienta lor, ele fiind de mare ajutor chiar si pentru persoanele care deja au celebrul "gat de gaina", nu foarte usor de indepartat fara a se apela la chirurgia estetica.

Prezentarea la clinica de frumusete trebuie in consecinta sa se faca doar atunci cand metodele naturiste nu dau rezultatele dorite, riscurile fiind inca o data destul de mari si, in plus, operatia cerand sa fie repetata dupa relativ scurta vreme daca nu se iau si alte masuri de intretinere a pielii gatului si a pielii in general.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu