Frumusete Secrete de vedeta

Lucian Bute este si frumos si bogat conform ultimelor sondaje de opinie!

Lucian Bute este si frumos si bogat conform ultimelor sondaje de opinie!Romano-canadianul Lucian Bute este in prezent considerat a fi cel mai bogat sportiv in plina activitate din Romania, dar in egala masura si un barbat foarte sexi in viziunea publicului feminin. Averea sa este de ordinul milioanelor de dolari, iar romancele si canadiencele sunt mandre de dansul si arhiprezente la galele sale de box.

Lucian Bute detine in prezent recordul absolut la categoria supermijlocie si este antrenat la Montreal de catre celebrul Stephane Larouche, care l-a avut sub ingrijire si pe un alt mare sportiv al nostru, campionul mondial la categoria semiusoara, Leonard Doroftei.

Victoriile sale repetate prin knockout i-au atras supranumele de "Mister KO" sau, asa cum le place canadienilor sa-i zica, "Le Tombeur", el fiind practic de neinvins in ultimii ani cand a dominat clar ringul de box la categoria sa de greutate.

Desi in prezent este inca necasatorit, se pare ca sportivul nostru in varsta de 30 de ani viseaza deja la o viata implinita de familist si de aceea ne asteptam in orice moment sa ceara in sfarsit mana mai vechii sale prietene, Elena, pentru a se aseza la casa lor si a face cat mai multi copii.

Invidiata probabil de multe dintre romance, dar si de canadience, viitoarea sa sotie nu va avea deloc o sarcina usoara, multe femei urmand sa ii faca ochi dulci si pe viitor atragatorului sportiv. Insa, tenace si credincios unei singure religii asa cum il cunoastem de multa vreme, Lucian va reusi probabil sa ii ramana fidel si sa isi faca fericita partenera de viata indiferent de obstacolele pe care viata le-ar mai putea pune in calea sa.

Sa ii uram deci celui mai iubit sportiv al nostru de la momentul prezent cat mai multe victorii si toate implinirile pentru planurile sale viitoare privitor la viata de familie.  

foto Wikipedia

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu