Frumusete Ingrijire corporala

Lifting facial fara operatie

Lifting facial fara operatieCremele antirid, lotiunile de ten si interventiile chirurgicale pot face minuni pentru un ten obosit si trecut de prima tinerete, dar costa o avere si nu foarte multe femei isi permit acest lucru ceea ce nu este deloc cinstit avand in vedere faptul ca femeile sunt egale din acest punct de vedere, al aspiratiei lor comune catre frumusete si tinerete fara varsta.

In asemenea situatie, cand stii ca esti inca frumoasa, dar te sperie gandul batranetii care se strecoara in mintea ta odata cu aparitia primelor riduri, merita sa apelezi la metode alternative de prevenire si ameliorare a semnelor trecerii timpului, care nu te costa nimic altceva decat putin timp alocat zilnic unor tehnici speciale de infrumusetare.

Asemenea metode de cosmetica faciala gratuite si care pot fi practicate acasa de catre oricine sunt cunoscute sub denumirea generica de gimnastica faciala sau fitness facial. Se lucreaza zilnic asupra muschilor fetei, pe durata a 2-3 sedinte, fapt care conduce in timp la imbunatatirea circulatiei faciale, la intinerirea musculaturii fetei si la efecte dintre cele mai pozitive asupra aspectului general al tenului.

Toti muschii fetei trebuie lucrati, odata cu ei fiind pusa la treaba si pielea fetei, lucru foarte benefic pentru ameliorarea simtitoare a ridurilor si oxigenarea adecvata a tenului. Tesuturile se vor reface gratie acestor exercitii zilnice intr-un ritm crescut, permitand regenerarea la nivel celular si nu putine femei au simtit cu mare bucurie ca traiesc o a doua tinerete in urma practicarii fitness-ului facial.

In multe astfel de situatii liftingul facial chirurgical si cremele antirid nici nu mai sunt necesare, dar se impune totusi utilizarea unor creme hidratante de calitate pentru a se oferi tenului substantele necesare si a se preveni cu succes uscarea si degradarea sa intr-un ritm accelerat.

Exercitiile de lifting facial pot fi facute cu ajutorul mainilor, prin masarea pielii fetei, a fruntii, a pometilor, zonei gurii si barbiei si, bineinteles, a gatului, dar se poate apela si la exercitii de mimica faciala, care de asemenea au un rol bun in prevenirea si ameliorarea ridurilor si a altor probleme ale tenului. In multe situatii, tehnicile de masaj pot fi insotite si de utilizarea unor creme cu vitamina E, minerale diverse, ulei de jojoba si alte creme sau uleiuri dovedite ca benefice pentru sanatatea tenului.

Informatii detaliate pe aceasta problema pot fi obtinute prin consultarea literaturii de specialitate, existand si in librariile din Romania mai multe carti traduse pe acest subiect, la preturi foarte convenabile, sau puteti apela la mediul online unde asemenea sfaturi exista din abundenta, unele fiind insotite si de prezentari video sau prezentari grafice bine puse la punct.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu