Frumusete Ingrijire corporala

Lenjerie intima pentru forme suple si o silueta de vis

Lenjerie intima pentru forme suple si o silueta de visMulte vedete cunosc si aplica fara preget acest secret de frumusete, ele apeland adesea si la lenjeria intima pentru forme suple care te face nu doar sa arati mai bine, dar te ajuta in egala masura sa te simti si foarte sexi pe strada, pe platoul de filmare ori alaturi de prieteni.

Dintre aceste vedete, e de ajuns sa va dezvaluim numai faptul ca frumoase ale zilei precum Kim Kardashian, Brooke Shields, Katy Perry sau Eva Longoria toate au declarat la un moment dat ca fac apel si la lenjeria intima pentru forme suple si astfel nu e greu de imaginat ca multe alte zeite ale timpurilor noastre folosesc fara probleme acest tip de lenjerie.

Desi la prima vedere pare sa fie vorba despre ceva ce vrei sa treci cu vederea din motive de sfiala, lenjeria pentru forme mai suple este recomandata chiar si de medici si e foarte adevarat faptul ca unele dintre aceste produse pot ajuta mult la curele de slabit alaturi de o dieta corecta si de multa miscare fizica. Mai mult decat o simpla moda, portul lenjeriei intime pentru modelarea corpului este o necesitate atunci cand kilogramele in plus nu iti mai permit sa te prezinti la supelativ.

Pentru indragostitele de frumos, lenjeria pentru forme suple ajuta simtitor si la probarea si purtarea de vestimentatie delicioasa, fie vorba despre o rochie de seara, o tinuta sport sau una profesionala. Similar cu corsetele de altadata, in prezent multe femei mai plinute sau cu linii usor asimetrice pot apela la acest tip de lenjerie ca sa imbrace apoi ceea ce mai este la moda si sa se poata astfel afisa la superlativ, intorcand capul barbatilor dupa dansele si facandu-si prietenele sa "spumege" de invidie.

Din motive lesne de inteles, a purta lenjerie pentru suplete te poate face la un moment dat sa nu mai acorzi suficienta atentie dietei tale echilibrate si sa risti astfel in mod paradoxal sa iei in greutate. Iluzia deci poate merge pana acolo incat chiar tu insuti sa risti sa te lasi fermecata de noile tale forme, aici aparand de fapt si unul dintre riscurile portului de lenjerie pentru modelarea corpului.

Nu trebuie deci sa devenim dependente de o asemenea moda, dar putem apela uneori si la produsele vestimentare pentru un corp mai suplu deoarece ne fac sa aratam mai atragatoare si pot incuraja si scaderea in greutate atunci cand nu ne multumim doar sa le purtam ci mai facem si ceva miscare si adoptam si o dieta pe masura. Lenjeria intima pentru forme suple nu este prea ieftina, depasind frecvent 100-150 de lei pentru o singura piesa, dar merita uneori toti banii, ajutandu-te sa te simti mai slabuta si, desigur, mult mai sexi decat inainte.

Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu