Frumusete Ingrijirea parului

Laurent Tourette si tendiţele de sezon în hair-style

Laurent Tourette si tendiţele de sezon în hair-styleCunoscutul hair-stylist Laurent Tourette, a lansat la Paris în luna septembrie, tendinţele sezonului, în cadrul show-ului Haute Coiffure Française. Laurent Tourette a participat pentru al unsprezecelea an consecutiv şi s-a numărat printre cei 8 hair-stylisti care au relizat show-ul Haute Coiffure Française.
 
Pentru paleta de culori abordată pentru acest sezon, se optează pentru nuanţele de arămiu, ciocolatiu şi chiar şuviţe de multe ori în exces. Lungimea părului diferă – fie se preferă părul lung, fie se trece direct la o tunsoare bob, uşor asimetrică.
 
Părul lung
 „Părul lung nu va mai fi tăiat uniform, vârfurile vor fi uşor răsucite, pentru a conferi un look  natural, uşor rebel. Dacă se optează pentru vopsirea lui, nuanţele recomandate sunt de blond, blond-arămiu, cu şuviţe în tonuri mai deschise, spre auriu.” – (Laurent Tourette)

Părul scurt
 Feminitatea poate fi redată şi prin coafurile unde părul nu mai este lung. Recomandarea pentru femeile care au părul scurt, este de a-l fila şi aranja din spate în faţă.
 
Propuneri de coafuri
 „Tendinţele în ceea ce priveşte coafarea părului, sunt cele care pun în valoare aspectul natural. Astfel dacă optaţi pentru părul desfăcut sau pentru o coafură de seară, este bine îl ondulaţi cu ajutorul spumei modelatoare. O propunere pentru o coafură de seară este cocul deasupra calotei, cu o formă uşor supradimensionată. Un aspect important în coafarea părului, este lăsarea câtorva şuvite rebele, evitându-se astfe, coafurile perfect aranjate.” – (Laurent Tourette)
 
„În acest sezon, se recomandă părul lung. Tunsorile sunt cu tăieturi neregulate, care conferă un aspect uşor dezordonat, cu puţin volum. Şuvitele la modăşuviţele frontale sunt lăsate sa ajungă până peste ochi. Un efect special al tunsorii va fi dat de filarea părului.” (Laurent Tourette)
 
Şi bărbaţii pot opta pentru şuvite, nuanţele recomandate find cele de blond şi blond-cenuşiu.
 
Ce este Haute Coiffure Francaise?
 Haute Coiffure Française  este un eveniment bianual de mare amploare, care are loc la Paris şi la care participă peste 3000 de hair-stylisti din 45 de ţări invitate. Evenimentul este al doilea din lume axat pe această tematică. Prima ediţie Haute Coiffure Française a avut loc încă din anul 1945 şi se desfaşoară la Carroussel du Louvre. Este un eveniment exclusivist, iar accesul se face doar pe bază de invitaţie. Următoarea ediţie la care va participa hair-stylistul Laurent Tourette, va avea loc în luna februarie a anului 2012, când vor fi prezentate tendinţele pentru sezonul primăvară-vară 2012.
 
Laurent Tourette a venit în România în anul 2004 şi in prezent este ambasador oficial al L’Oreal Paris. A primit acest titlu după o serie de succese, devenind întâi campion al Franţei la coafură, apoi campion european şi mondial. Hair-stylistul îşi desfăşoară activitatea în salonul său, alături de o echipă de profesionişti, într-o vilă cochetă în centrul Bucureştiului, pe strada Argentina nr. 50 (colţ cu strada Paris). Clienţii salonului pot beneficia de servicii variate de înfrumuseţarecoafură-frizerie, manichiură-pedichiură, cosmetică-tratamente si multe altele.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu