Frumusete Ingrijire corporala

Implant in gambe – pentru picioare perfecte


Frumusete - Picioare frumoase - Implant Gambe

Chirurgia estetică ne uimeşte de fiecare dată cu colecţia sa impresionantă de tehnici şi implanturi  menite să ne facă să fim perfecte. Implantul în gambe vine în ajutorul femeilor, care nu sunt tocmai încântate de picioarele lor, care prezintă nedoritele paranteze sau care au gambele prea subţiri.

Există mai multe posibilităţi de a acţiona asupra aspectului gambelor şi anume: prin injectarea de grăsime proprie, prin injectarea de acid hialuronic sau prin implant. Pentru cele care optează pentru injectarea cu grăsime, aceasta din urmă va fi colectată din zonele unde ţesutul adipos este prezent din belşug, urmând ca apoi să se efectueze inserarea în gambe. Minunea durează doar 2 ani, timp în care grăsimea injectată se absoarbe până la 50%. Acidul hialuronic este şi mai trecător, pentru că dispare mai bine de jumătate într-un an.

Cele mai eficiente par a fi implanturile, care se introduc sub sau peste muşchi prin intervenţie chirurgicală sub anestezie generală. Incizia se efectuează în spatele genunchiului iar cicatricea devine aproape invizibilă pe măsură ce timpul trece. Se recomandă ca după intervenţie să se poarte şosete pentru compresie şi să se evite efortul fizic timp de o lună şi jumătate (asta nu înseamnă că vei fi imobilizată la timp, după maximum 10 zile vei putea relua activităţile obişnuite numai să nu exagerezi). Orice durere, inflamaţie, neplăcere poate fi atenuată prin analgezice şi antiinflamatoare recomandate de medic.

Aşadar, dacă eşti complexata de gambele tale, dacă îţi doreşti să porţi fuste mini şi pantaloni scurţi dar îţi este ruşine să-ţi afişezi picioarele aşa cum sunt ele, ai posibilitatea să apelezi la implantul în gambe. La polul opus, pentru cele care au gambele groase, tot cu ajutorul unui chirurg estetician, prin procedeul numit liposucţie, poţi dobândi picioare subţiri, ca de gazelă.

foto Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu