Frumusete Ingrijire corporala

Impachetarile corporale sunt tot mai cautate si de clientele din Romania

Impachetarile corporale sunt tot mai cautate si de clientele din RomaniaDe bun folos atunci cand sunt administrate in mod profesionist, impachetarile corporale oferite ca parte din serviciile de spa ale clinicilor particulare si/sau saloanelor de infrumusetare pot hidrata si revigora la superlativ pielea stresata, in cele mai multe situatii folosindu-se produse naturale de tipul mierii de albine, a argilei, rosmarinului, eucalipt si chiar ciocolata (cacao), fiecare dintre aceste ingrediente avand un rol benefic asupra refacerii pielii si chiar asupra unor procese vitale din organismul uman.

Impachetarile corporale sunt adresate diferit clientelor interesate, fiind net diferentiate in functie de obiectivul avut in vedere si putand, de exemplu, sa ajute la detoxifierea organismului sau sa reduca celulita sau, alternativ, putand sa stimuleze organismul sa scape mai rapid de kilogramele suplimentare. In fiecare astfel de caz, se vor folosi alte si alte produse, din acest motiv fiind foarte important sa nu va lasati pe mana oricui ci sa cautati mai ales profesionistii care cunosc in detaliu cum actioneaza si cum trebuie aplicate toate produsele naturale folosite de obicei pentru impachetari corporale.

Aparte de plantele folosite in mod traditional pentru impachetarile corporale, se apeleaza frecvent si la argila, namol, miez de fructe (mere, pere) sau orice alt produs natural cu bune proprietati exfoliante, mai inainte de tratamentul propriu-zis corpul trebuind sa fie bine pregatit pentru a beneficia la maximum de porprietatile curative ale plantelor sau a altor produse speciale utilizate profesionist in cadrul impachetarilor corporale. Intinzandu-se pe durata a circa 30 de minute, impachetarile corporale se fac fie la rece, fie in prezenta caldurii, in fiecare caz tintindu-se un anume obiectiv de sanatate si infrumusetare, respectiv slabitul sau tratarea pielii stresate.

Cele mai cerute sedinte de impachetari corporale in prezent sunt desigur cele realizate in prezenta caldurii, acestea ajutand mult atat la detoxifiere cat si la eliminarea kilogramelor suplimentare. La finalul unor astfel de sedinte, pielea corpului trebuie tratata cu lotiuni speciale care au un dublu rol, de rehidratare a pielii, dar si relaxare a intregului organism. Nu e de mirare ca tarifele practicate pentru astfel de impachetari corporale sunt destul de piperate, intregul proces fiind destul de laborios, dar si costisitor din punct de vedere financiar.

Persoanele care au celulita beneficiaza cel mai mult de pe urma impachetarilor cu plante diverse, aceste plante eliminand cu succes celulele moarte ale pielii, iar persoanele care doresc sa scape de toxinele acumulate in organism vor trebui sa faca apel mai des la argila sau alge de mare, aceste substante naturale detoxifiind foarte bine un trup care a fost supus exceselor alimentare de tot felul. Foarte atente trebuie sa fie insa toate persoanele cu o piele mai sensibila, impachetarile corporale putand face mai mult rau decat bine atunci cand pielea nu este corect tratata cu substante mai usoare, care sa nu irite sau sa distruga din neglijenta tesuturile fragile specifice acestui tip de piele.

Inainte, dar si dupa sedintele de impachetare corporala trebuiesc luate obligatoriu niste masuri suplimentare de precautie, pentru aceasta fiind util sa se discute in prealabil cu profesionistii din domeniu pentru a se face toate pregatirile necesare si a se obtine astfel exact beneficiile vizate de voi. Nuin ultimul rand, nu uitati sa beti multe lichide intrucat organismul pierde apa prin transpiratie pe durata acestor impachetari corporale si e important sa nu uitati sa va hidratati corespunzator atat inainte cat si dupa incheierea fiecarei sedinte, procedand deloc diferit de cum ati proceda daca ati merge la aerobic pentru a face ceva miscare fizica.

 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu