Fitness pentru fete Frumusete

Exercitii Callanetics


Exercitii fizice

Lumea fitness-ului a fost revoluţionată în anul 1980 de o serie de exerciţii fizice nemaipomenite, ca alternativă la banalul aerobic, ce poartă numele de Exerciţii Callanetics. Având la bază tehnici clare şi principii ştiinţifice, exerciţiile în discuţie promit că, într-o şedinţă de o oră, se produc efectele pe care le-ar produce aerobicul în 20 de ore.

Mişcările au în vedere punerea la treabă a fiecărei grupe de muşchi în parte. Totul este atât de bine gândit, calculat, executat, încât rezultatele se văd de la prima şedinţă (muşchi tonifiaţi, piele întinsă, energie) iar febra musculară nu are nici cea mai mică şansă de a-şi face simţită prezenţa.

Exerciţiile Callanetics se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, sex, condiţie fizică şi prezintă cel mai mic risc de accidentare. Mişcările sunt lente şi pun mare accent pe concentrare. O anumită poziţie este menţinută până când se simte efectiv cum se lucrează asupra unui anumit muşchi. Tehnica are în vedere atât asigurarea unei bune forme fizice dar şi relaxarea, tonifierea minţii şi a spiritului.

foto © Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu