Frumusete Secrete de vedeta

Eva Mendes, voluptate mai presus de toate


Eva Mendes

Exotica, senzuala, o aparitie care-ti taie rasuflarea, actrita Eva Mendes este o pata de culoare în peisajul divelor de la Hollywood. Naturala si feminina, Eva cucereste în primul rând prin atitudine, fiind ceva mai mult decât un chip frumos, o femeie vulcanica si pasionala pâna în maduva oaselor.

Eva Mendes este constienta de calitatile ei, stie ca poseda o frumusete fatala, fara a fi vulgara si spune despre ea ca prefera confortul mai mult decât orice. Asadar, forma ei extraordinara provine din relaxare, odihna multa si viata fara griji (lucru destul de greu de imitat atunci când ai de platit rate la casa de exemplu).

Nu tine diete si nu recurge la mijloace dureroase pentru a arata bine. Nu-i plac accesoriile sau excesele. Dintre toate produsele cosmetice prefera parfumurile pe care le aplica întotdeauna pe par si direct pe piele.

Se accepta asa cum este si îsi pune în valoare mereu punctele forte (adica toate aspectele fizicului ei J ). Face sport dar nu în exces. Foloseste cele mai bune produse de îngrijire caci o piele frumoasa este cea mai de pret bijuterie.

Iubeste lucrurile simple si nu-si pierde vremea tânjind dupa ceea ce nu poate avea. Este o lectie importanta pentru orice femeie: iubeste-te si ai încredere în tine iar ceilalti vor fi cuceriti de atitudinea ta de învingatoare. Acesta este modelul Eva Mendes si îl recomand din toata inima.

foto © Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu