Frumusete Ingrijire corporala

Epilarea cu laser, varianta ideala catre pielea fina

Epilarea cu laser, varianta ideala catre pielea finaToate ne dorim piele fina, perfect exfoliata si fara niciun firicel de par. Avem multe variante, ceara, epilatorul sau crema. Fiecare are avantajele si dezavantajele ei. Ramane insa o metoda noua pe piata, care in ultimul timp s-a raspandit si la noi in tara, si anume  epilarea cu laser.

Epilarea cu laser este, una dintre cele mai populare proceduri cosmetice non-chirurgicale,ce a invadat piata romanesca adunand multe fane. Se si explica,  fiind o metoda facila si non-invaziva de indepartare a parului nedorit.

Majoritatea clinicilor unde se practica epilarea cu laser  folosesc aparatura aprobata de Ministerul Sanatatii. Inainte de a merge intr-o clinica, trebuie insa multa informarea despre aceasta, despre medici, pregatirea lor  si mai ales aparatura folosita. Prevenirea e modalitatea cea mai usoara de a evita  complicatiile. 
Cand vine vorba de preturi, le putem considera  putin piperat insa se merita. Daca vrei sa scapi de mustata costa aproximativ 200 euro, pentru axial  trebuie sa scoatem 500 euro din portofel , intre 500 si 800 euro pentru bikini, iar pentru picioare depaseste  1000 euro.

Fetele cu piele sensibila sau cu epiderma cu probleme  nu pot apela la aceasta metoda. Totodata este interzis  bronzul la solar sau mersul la plaja. Desi sunt necesare unele sacrificii si multa atentie, rezultatul este pe masura. Epilarea cu laser este un proces activ care necesita sesiuni multiple, deoarece afecteaza doar firele de par aflate in stadiul de crestere activa, si nu toti foliculii pilosi sunt activi in acelasi timp.
 
 Necesita rabdare si bani, insa scapam de stresul parului nedorit. Cu siguranta se merita, uitam de stresul cremei care miroase urat, al lamei cu care ne putem taia sau al epilatorului care favorizeaza aparitia firelor pe sub piele.  Dupa cateve sedinte putem avea o piele ca de bebelus.

Virgolici Ecaterina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu