Frumusete Ingrijirea parului

Drept sau ondulat?

Drept sau ondulat?Povestea de succes a produselor de coafat marca Philips a început în 1962, când Philips a lansat pe piaţă primul uscător de păr, şi continuă şi astăzi, Philips ducând conceptul de îngrijire intensivă a părului în timpul procesului de coafat la un nivel înalt, oferind soluţii inovative, menite să satisfacă pe deplin toate nevoile femeii moderne. Dacă ceea ce-ţi doreşti este posibilitatea de a-ţi realiza cele mai sofisticate coafuri, în condiţii de maximă siguranţă, astfel încât sănătatea părului tău să nu fie în niciun fel compromisă, cele mai noi produse de coafat de la Philips (aparat pentru îndreptat părul Philips Straight&Curl HP8345, aparat pentru ondulat părul Philips CurlControl HP8605 şi perie cu aer cald Philips ProCare Airstyler HP8656) sunt exact ceea ce ai nevoie.
 
Graţie tehnologiei avansate, noile produse de coafat Philips îţi oferă posibilitatea de a obţine rezultate profesionale fără a apela la un hairstilist, ci chiar în intimitatea casei tale, menţinându-ţi în acelaşi timp aspectul sănătos, strălucitor şi seducător al părului.

Drept sau ondulat? De acum nu mai trebuie să alegi!
Noul aparat de îndreptat părul Philips Straight&Curl HP8345îţi oferă posibilitatea de a te bucura atât de un păr drept, fin şi catifelat, cât şi de bucle sau onduleuri elastice, care durează. Cum face asta? Cu ajutorul tehnologiilor avansate cu care este dotat:
·         Tratamentul cu ioniconferă o strălucire naturală părului, dând coafurii o notă de fineţe şi îngrijind în acelaşi timp părul. Ionii negativi elimină electricitatea statică, netezind cuticulele firului de păr şi intensificându-i strălucirea.
·         Plăcile Silky Smooth din material ceramicprotejează părul, asigurând în acelaşi timp o coafare impecabilă.
·         Reglajul numeric al temperaturii te ajută să găseşti temperatura potrivită părului tău şi să-l aranjezi aşa cum îţi doreşti, în vreme ce Tehnologia EHD+ (Even Heat Distribution)distribuie uniform căldura, prevenind apariţia punctelor fierbinţi nocive. Acest lucru asigură protecţie suplimentară şi te ajută să-ţi păstrezi părul sănătos şi strălucitor. În plus, placa se încălzeşte în timp record, fiind gata de utilizare în 30 de secunde.  
·         Plăcile curbatereprezintă o inovaţie ce te ajută să obţii cu uşurinţă onduleuri şi bucle lejere.

Drept sau ondulat?Protejează-ţi părul şi conferă buclelor tale un aspect natural.
Noul ondulator Philips CurlControl HP8605, cu o lungime de 25 de mm, te ajută să obţii de fiecare dată, fără probleme, bucle suple, perfect naturale. Învelişul ceramic Silky Smooth asigură mai puţină fricţiune în momentul rulării şuviţelor de păr pe corpul aparatului şi mai multă grijă în momentul desfacerii acestora, astfel încât rezultatul să fie impecabil: bucle strălucitoare, care durează! De asemenea, împiedică uscarea părului datorită temperaturii ajustabile (maxim 200ºC). Ai la dispoziţie 8 setări ce-ţi dau libertatea de a face alegerea care se potriveşte cel mai bine tipului tău de păr.  Pentru siguranţă, aparatul se va opri automat după 60 de minute.

Pentru un look natural, usucă-ţi şi coafează-ţi părul în acelaşi timp.
Noul aparat de coafat Philips ProCare Airstyler HP8656este o adevărată inovaţie în ceea ce priveşte coafatul rapid şi cât se poate de natural. Vine la pachet cu 5 accesorii, astfel încît poţi obţine orice tip de coafură, chiar în timp ce îţi usuci părul:
·         Perie termică de 38 mm, accesoriul ideal pentru un coafat lejer, care-ţi mângâie delicat şuviţele de păr.
·         Perie retractabilă, pentru obţinerea de bucle şi onduleuri largi.
·         Duză îngustă, pentru un flux de aer concentrat.
·         Aparat pentru volum, pentru rădăcini viguroase, care nu se pleoştesc.
·         Perie dreptunghiulară, pentru un păr drept, cu aspect natural.
Astfel, cu ajutorul noului aparat de coafat Philips ProCare Airstyler HP8656, beneficiezi de uscare şi stil într-o clipă, astfel încât poţi afişa un aspect natural al părului, fără pericol de deteriorare. Tratamentul cu ioni plusează la capitolul îngrijire intensă a firului de păr, tehnologia de distribuire uniformă a căldurii te scapă de riscul arderii părului, setarea ThermoProtect îţi oferă cea mai adecvată temperatură de uscare (în plus, beneficiezi şi de o setare cu aer rece, pentru o uscare delicată), iar perii cu înveliş ceramic nu îţi agresează în niciun fel firul de păr.

Diana Ilie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu