Dieta ta Frumusete

De ce sa bei ceai de sunatoare?

De ce sa bei ceai de sunatoare?Are un efect, antiviral, antiinflamator, antidepresor. Cea care face toate aceste mici minuni se numeste sunatoare.  Reprezinta  o pauza de ceai la birou, sau seara inainte de culcare un ceiut cald este un cadou. Vindeca durerile de stomac si ofera organismului hidratare, iar in combinatie cu o lingurita de miere naturala, inlocuieste un desert plin de calorii.

Ceaiul de sunatoare este consumat  si  pentru odihna. Peste acest mare avantaj,  purifica pielea si are o influenta pozitiva asupra stomacului.  Ceaiul sau tinctura de sunatoare actioneaza foarte lent, dar cand este utilizat in mod constant, are un efect durabil. Este folosit pentru uz intern in tratarea gastritelor, a ulcerelor gastrice, luand cate o lingura pe stomacul gol dimineata si seara.

Veste buna si pentru studenti, daca in sesiune nu ne mai simtim atat de productivi sunatoarea ne ajuta. Sunatoarea favorizeaza si performantele intelectuale. Pot consuma acest ceai persoanele care au dificultati de adaptare, care sunt sensibile la schimbarea anotimpurilor, sau au o permanenta stare de irascibilitate. Pentru a impiedica oboseala in cazul unui efort neobisnuit, se recomanda consumul acestui ceai atat inainte, in timpul, cat si dupa terminarea efortului.

Consumul regulat de ceai de sunatoare (sau in combinatie cu alte ceaiuri,spre exemplu cel de fructe de padure) stimuleaza secretia bilei si regleaza circulatia sangelui. 
Consumat o perioada indelungata, ceaiul combate depresia. Uleiul de sunatoare poate fi folosit extern impotriva reumatismului, a arsurilor solare si a lumbagoului. Grabeste vindecarea si calmeaza durerile provocate de scrantituri, entorse.

Asadar, inainte de a lua pastile puternice sau medicamente cu efect puternic putem incerca miracolele pe care natura, cu atata altrusim ni le-a oferit.
 

Virgolici Ecaterina

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu