Beauty quizz Frumusete

Coafuri buget pentru un look placut in plina criza financiara

Coafuri buget pentru un look placut in plina criza financiaraMulte stiluri chic de aranjare a parului, in acord cu moda zilei si mereu de actualitate, nu necesita nici prezenta la salonul de coafura si nici apelul la ustensile electrice pentru indreptarea sau incretirea parului, fiind din acest motiv foarte cautate de catre amatoarele de frumos si putand fi purtate in mod alternativ atunci cand comoditatea sau lipsa banilor nu incurajeaza vizita la un profesionist specializat in aranjarea parului.

Un minimum de produse si accesorii de infrumusetare vor fi necesare in asemenea conditii, acestea trebuind sa se afle mereu la dispozitia noastra si incluzand de regula un fixativ pentru par, ceva mousse (spuma de par), un set complet de agrafe de par, bentite diverse, panglici colorate si simple si chiar si niste baticuri sau alte legaturi inspirate pentru par.

1. Coafuri legate in coada

Sunt la moda, sunt lejere si proaspete si pot fi realizate in timp foarte scurt. Parul lung va cere adeseori coada impletita si, de ce nu, cozile tip scolarita pe ambele parti, iar parul mediu va arata mult mai bine cu o coada de cal, asezata lateral sau pe spate. Posibilitatile sunt practic nelimitate aici, dar va fi totusi necesara pregatirea prealabila a parului prin spalarea sa corecta si uscarea din cele mai bune conditii deoarece coafurile in coada pot evidentia prea usor imperfectiunile firelor de par sau gradul avansat de uzura.

2.  Coafurile pentru par ondulat

Pregatit cu o seara inainte prin apelul la cosmeticele preferate pentru ondularea parului si lasat peste noapte sa capete volum si sa se bucleze, parul va putea fi aranjat a doua zi, de dimineata in timp record si asa cum se crede ca avantajeaza mai bine machiajul ales pentru ziua respectiva. Nu intotdeauna se pot obtine rezultate bune de la primele incercari din cauza excesului de mousse sau spuma de par ori din cauza calitatii in sine a produsului cosmetic, dar odata cu castigarea de experienta suplimentara coafura ondulata va putea fi afisata la superlativ in zilele cand graba nu permite alte optiuni pentru infrumusetare.

3. Coafuri cu coc

Preferate in mod aparte pentru aspectul incantator, dar si serios, profesional pe care il pot conferi, coafurile cu coc sunt favoritele acestui an si exista atat de multe sugestii inspirate de unde sa alegi incat nu se poate spune deloc ca nu vei reusi sa te gatesti la superlativ pentru a te prezenta la locul de munca, la un interviu sau in orice alta situatie oficiala. Foarte flexibile, coafurile cu coc pot, in anumite conditii, sa fie automat ajustate pentru un look informal, fiind de ajuns sa aranjezi parul mai intai in coada si abia apoi in coc pentru a obtine o coafura multifunctionala, foarte versatila si deosebit de utila pentru orice femeie activa.

Pentru a avea insa mare succes cu fiecare dintre aceste coafuri, este important sa se pregateasca corect parul cu o noapte inainte, acum fiind momentul ideal pentru tratarea parului cu putina apa, mousse si ceva fixativ, separand la alegere suvitele in parti mai subtiri sau mai groase, dupa cum vom dori noi sa dam a doua zi volum coafurii noastre.

Nu putine sunt fetele care dispretuiesc parul ondulat pentru "falsitatea" sa si care opteaza alternativ pentru un aspect mai "natural" al parului, si aici insa fiind necesara pregatirea atenta a parului cu o seara inainte pentru a se putea aranja mult mai usor a doua zi in coafura dorita. Suplimentar, asemenea coafuri primesc intotdeauna un plus prin apelul la agrafe, bentite si alte legaturi pentru par, mediul online oferind din abundenta sugestii dintre cele mai delicioase pentru exact asemenea situatii.

Pentru fiecare tip de coafura buget, Internetul va ofera si tutoriale foarte clare si detaliate, asa ca nu uitati sa le consultati cu maxima incredere, asemenea sfaturi dovedindu-se intotdeauna de mare ajutor pentru obtinerea unui look placut si stilat, dar fara a mai fi necesara si prezentarea la salonul de frumusete.

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu