Frumusete Ingrijirea parului

Coafura lui Marilyn Monroe a ajuns in topul preferintelor femeilor din Marea Britanie!

Coafura lui Marilyn Monroe a ajuns in topul preferintelor femeilor din Marea Britanie!Chestionate in cadrul unui sondaj de opinie referitor la stilul ideal de coafura considerat de ele ca ar fi ajutat de-a lungul vremii femeile din intreaga lume sa adopte un look de succes, britanicele au decis intr-un procent covarsitor ca actrita Marilyn Monroe merita primul loc in topul celebritatilor prezente sau trecute care au fost mereu o sursa de inspiratie in ce priveste alegerea unei coafuri chic.

Alaturi de buclele platinate in stil glamour ale frumoasei Marilyn Monroe, britanicele au votat favorabil si pentru stilul de coafura specific altor mari vedete precum Audrey Hepburn, Cher, Jennifer Aniston sau Rihanna, dintre acestea Jennifer Aniston remarcandu-se in mod special si intrand astfel intr-o competitie directa cu Marilyn Monroe pentru ocuparea primului loc in topul coafurilor favorite din toate timpurile.

Marilyn Monroe a inspirat multe alte mari vedete sa adopte un stil similar pentru aranjarea coafurii, astfel Madonna, Christina Aguilera sau Gwen Stefani castigand un plus la capitolul popularitate gratie afisarii unui look foarte asemanator cu cel promovat in trecut de neuitata Marilyn Monroe. O coafura deopotriva de eleganta pe cat este de sexy, coafura glamour (vintage) este inca la mare cautare, nu putine fiind frumoasele zilei care opteaza cu incredere pentru un look senzual, misterios si elegant conferit de o coafura in stil Marilyn Monroe.

In ce o priveste pe Jennifer Aniston, britanicele au declarat ca sunt foarte atrase de coafura afisat de actrita in perioada cand a filmat pentru celebrul serial de televiziune "Prietenii Tai", cunoscuta sub denumirea de coafura Rachel, numele personajului interpretat de Jennifer Aniston in serialul "Friends". Coafura sa moderna cu aspect neglijent pentru par ondulat a facut furori atat in Statele Unite cat si in Europa, foarte multe femei fiind inspirate de acest look modern si elegant, dar in egala masura nonconformist si unic in felul sau printre coafurile mereu la moda.

Partea hazlie este ca actrita Jennifer Aniston a declarat ca uraste cu toata fiinta sa aceasta coafura dorita de alte femei, ea neputandu-si explica cum a fost posibil ca o coafura atat de "urata" sa aiba atat de mult succes la marele public. Acesta este de fapt motivul pentru care Jennifer Aniston a optat consecutiv de-a lungul anilor pentru stiluri cat mai variate de aranjare a parului, cele mai recente putand fi observate in productia cinematografica "We're the Millers"  unde actrita afiseaza un potpuriu de coafuri, toate foarte sexy si destinate atat parului scurt cat si celui mediu spre lung.

Rihanna este foarte iubita nu doar de catre britanice, dar si de multe alte femei din intreaga lume pentru atentia pe care o acorda coafurilor sale, ea fiind una dintre primele vedete care au promovat cu mare succes tunsoarea bob in mai toate variantele sale. Bobul ii sade de minune cantaretei, iar acest lucru a ajutat-o sa afiseze un look mereu nou desi, in mod practic, Rihanna a apelat inteligent la acelasi stil de coafura, respectiv la coafura in stil bob. Ultimele sale alegeri in plan stilistic au socat putin marele public, dar Rihanna este o nonconformista si nu se sinchiseste mult de gura lumii. Bobul se pare insa ca va ramane tunsoarea sa favorita, cantareata intorcandu-se cu regularitate la aceasta tunsoare atunci cand noile sale coafuri nu o satisfac pe deplin.

Sondajul intreprins in Marea Britanie a revelat lucruri inedite in ce priveste preferintele femeilor de toate varstele pentru stilurile diverse de coafura afisate de-a lungul timpului de mari vedete ale scenei muzicale, politice sau cinematografice insa, mai important decat aceasta, e de retinut faptul ca celebritatile pot influenta inspre bine sau inspre mai putin bine trendurile din moda internationala, din acest motiv fiind de dorit sa avem parte de cat mai multe vedete capabile sa afiseze bun gust si rafinament in alegerile lor in plan stilistic si nicidecum de vedete care nu reusesc, orice ar face, sa obtina un look inspirat, dar care pot inspira fanii lor sa le imite in toate, inclusiv in ce priveste alegerea unui stil mai putin potrivit de aranjare a parului.
 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu