Frumusete Secrete de vedeta

Claudia Schiffer, frumusete eterna

DISABLE_WORD_ADS=1;

Claudia Schiffer

Are 38 de ani dar este mai frumoasa si mai în forma decât multe dintre modelele tinere. Nu numai ca are un corp de invidiat si o piele superba dar are si senzualitatea femeii mature, farmecul experientei, avantajul naturaletii.

A pozat de curând în costum de baie pentru Vogue si nud pentru Dolce&Gabbana si arata incredibil. Si sa nu uitam, în timp ce o admiram, ca are si doi copii, care parca au venit pe lume prin magie si nu pe cale naturala implicând toate modificarile obisnuite ale sarcinii.

Prima reactie ar fi sa ne strâmbam si sa spunem rautacioase ca are sute de operatii estetice si de aceea arata asa cum arata. Dar se pare ca frumoasa manechina se teme de ace si de substantele aducatoare de tinerete artificiala. Se pare ca diva se teme mai putin de aparitia ridurilor decât de Botox de exemplu. Secretele ei constau în alimentatia sanatoasa si în special în preferinta pentru fructe. Cât despre sport, acesta a devenit o rutina în viata ei. Face yoga si Pilates de trei ori pe saptamâna si sunt convinsa ca le combina si cu alte sedinte îndelungate la saloanele specializate în tratamente anticelulitice si de tonifiere.

Este imaginea multor creatori de moda si a celor mai prestigioase firme de cosmetice si parfumuri. Mereu fresh, mereu eleganta, mereu seducatoare. Claudia Schiffer este, de departe, un model de feminitate din toate punctele de vedere. Este un exemplu de urmat pentru tinerele manechine si nu numai, pentru toate femeile în general. Mama exemplara, femeie frumoasa, personalitate, celebritate, toate putem fi la fel ca ea cu multa vointa si un dram de noroc (si nu e nevoie sa fim persoane publice pentru a fi superfemei).

foto © Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu