Frumusete Secrete de vedeta

Christina Applegate, stil de invingatoare

DISABLE_WORD_ADS=1;

Christina Applegate

Cu totii am fost socati când frumoasa Christina Applegate a fost diagnosticata cu teribilul cancer la sân. Aceasta veste oribila sosea în momentul în care mama actritei tocmai iesea învingatoare din lupta cu aceeasi cumplita boala. Nu ne putem imagina prin ce momente teribile a trecut frumoasa Christina, care a fost supusa unei duble masectomii care a privat-o de acele parti ale corpului care definesc feminitatea. Important este ca totul s-a terminat cu bine, ca diva a învins cancerul si ca ulterior, printr-o dubla operatie de reconstructie a sânilor se poate simti din nou femeie.

O astfel de încercare a destinului te schimba radical cu siguranta mai ales în materie de prioritati. Actrita a declarat ca s-a produs o reorganizare a propriului sistem de valori, ca acum în topul lucrurilor importante în viata se afla sanatatea si iubirea. Având cele doua atribute poti face fata oricarei greutati.

Ce sa spun despre stilul Christinei Applegate? Oricum ar fi si orice ar face, ramâne pentru toate dintre noi un model de curaj, de încredere, de vointa. Frumoasa rau o stiam dintotdeauna, mereu eleganta, mereu stralucitoare, foarte atenta la detalii. Dar acum mai are ceva în plus, stralucirea femeii fericite, a femeii care apreciaza lucrurile cu adevarat importante, care iubeste viata si ar lupta cu toata fiinta pentru acest dar minunat.

A fost declarata de curând cea mai frumoasa femeie, lucru care încununeaza cu succes victoria pe care a obtinut-o în lupta cu moartea. Christina Applegate ne învata pe toate o lectie importanta de viata. Ea ne sugereaza sa acordam o importanta deosebita alimentatiei sanatoase si sportului, principalele responsabile de sanatatea noastra. Actrita si-a schimbat radical modul de viata, este vegetariana, practica yoga si aerobicul si se odihneste cât poate de mult.

Concluzia acestui articol este simpla: sanatatea este mai presus de orice. Oricâti bani am cheltui pe produse cosmetice, pe tratamente, pe haine, pe accesorii, nimic din toate acestea nu poate mima frumusetea sau fericirea.

foto © Northfoto

Raluca Alupoaie

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu