Frumusete

Ce nu stiti despre Keanu Reeves

Ce nu stiti despre Keanu ReevesKeanu a fost un star pe marele ecran acum zeci de ani, înainte Speed, înainte Bill & Ted și chiar înainte de Youngblood, el a fost un actor tânăr care a încearcat să ajungă mare. Keanu a renunțat la liceu pentru a-și urma visul de a fi un actor și după o accidentare a pus punct carierei în hochei. La fel ca mulți actori tineri, Keanu și-a început cariera în reclame, jucand 80 pentru Coca-Cola. Aici sunt câteva lucruri pe care, cu siguranță nu le știți despre "John Wick" Vedeta!! : Keanu Reeves s-a născut pe data de 2 septembrie 1964 în Beirut, Liban având ca părinți pe Patricia Taylor și Samuel Nowlin Reeves Jr.

Reeves și-a dezvoltat o reputație a unui tip destul de generos de-a lungul anilor, alegerea frecventă a integrității artistice din proiectele sale a fost un premiu uriaș. El a declarat pentru Hello! Magazine în 2003: "Banii sunt ultimul lucru la care mă gândesc să-mi rămână. Aș putea să trăiesc în următoarele secole din ceea ce am realizat deja". E adevărat că Reeves a aparut in sase filme care au avut încasări de peste 100 milioane dolari, ceea ce nu este o lansare rea !!Atunci când s-a filmat "The Devils Advocate," Reeves a fost de acord să ia o sumă mai mica cu câteva milioane de dolari, astfel încât producătorii să-și permită, de asemenea, apariția lui Al Pacino în film. El a făcut același lucru pentru "The Replacements" pentru a le permite producătorilor să aducă la bord pe Gene Hackman prin solicitarea a mai puțin cash fata de el. El a luat de fapt o plată cu o reducere de 90%. Întrucât, în "The Matrix", Reeves ar fi câștigat valoarea totală, dar a ales să fie plătit echipajului cu peste 75 milioane de dolari. El a donat peste 75 milioane dolari pentru oameni care au lucrat cu el pentru că a crezut că-i merită. De asemenea, de remarcat! Reeves a dat pentru intreaga echipa de cascadori din spatele filmării pentru "Matrix", motociclete Harley Davidson.

Reeves a suferit foarte multe leziuni și accidente pentru un tip care continuă să arate suficient de bine încât să fie solicitat în filme. (Ei bine, excepția o poate face barba) Iată o trecere rapidă în revistă a unora dintreperipețiile lui teribile: În timp se plimba în stilul "Demon ride" (ceea ce înseamnă pe timp de noapte fără faruri), în Topanga Canyon, Reeves a fost împins în partea laterală a unui munte. El a fost spitalizat timp de o săptămână, cu coaste rupte și o ruptura splinei. Și dacă asta nu sună destul de dureros pentru tine, unul dintre paramedici a scăpat targa ce îl ducea către ambulanță.
Citeste mai mult aici.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu