Cosmetica si machiaj Frumusete

Ce contine trusa machiaj completa pentru lunile de vara?

Ce contine trusa machiaj completa pentru lunile de vara?Pe timp de vara, machiajul ar trebui redus la minimum, alegandu-se mai des cremele de protectie si cele hidratante si foarte rar alte produse pentru frumusete, dar chiar si asa o trusa machiaj completa contine suficient de multe obiecte incat sa te poti usor zapaci daca nu ai la indemana o lista updatata la care sa fugi de fiecare data cand nu esti sigura daca ai uitat sau nu ceva important.

Intr-o astfel de lista a comesticelor si accesoriilor care trebuie sa fie obligatoriu prezente intr-o trusa machiaj bine pusa la punct vor fi prezente deopotriva produsele de curatat tenul ca si cele de infrumusetare, iar daca este sa le si enumeram pe fiecare atunci trusa machiaj ar trebui sa includa:

1. Produse de curatat
Vara mai mult decat oricand acestea sunt esentiale si necesare, fiind nevoie de ele mai mult decat o data pe zi pentru a se indeparta excesul de murdarie, uleiuri si alte substante care pun in primejdie aspectul proaspat al fetei. Fie vorba despre simple servetele umede de demachiere, despre dischete si pufi de bumbac sau despre lotiuni care sa ofere suplimentar si putina hidratare, produsele de curatat nu pot lipsi din trusa machiaj pentru vara.

2. Produse baza de machiaj
Intrucat vara machiajul se cere refacut de mai multe ori, in trusa machiaj ar trebui sa fie prezente si cosmetice care sa asigure o baza de machiaj rapida si durabila, iar din acest punct de vedere pudrele baza de machiaj minerale sau cele pe baza de extract de plante sau fructe sunt accesibile si suficient de sigure incat sa previna transpiratia si sa tina laolalta restul machiajului.

3. Blush si/sau pudra bronzanta
Exista pe piata in prezent suficiente cosmetice care pot asigura stralucirea "naturala" a tenului si daca am stiut sa aplicam bine fondul de ten atunci nu va mai fi o problema sa incheiem cu un blush sau o pudra bronzanta preferata, de preferat de cea mai buna calitate.

4. Rujul de buze si corectorul de buze
Acestea sunt si mai des folosite peste zi si de aceea se pastreaza la suprafata pentru a fi accesate mai rapid. Bineinteles ca nu se pot spune multe aici deoarece fiecare are o preferinta aparte si, in plus, e vorba si despre tipul de machiaj ales si despre culoarea ochilor si asa mai departe.

5. Fardul de pleoape, mascara, pensule si perii pentru gene si sprancene
Intrucat aceste produse sunt necesare mai rar, ele vor putea fi tinute mai la fundul trusei de machiaj, dar spre deosebire de rujuri sau pudre, aici nu se pot face compromisuri si sunt necesare doar pensule si perii de prima mana, mascara din cea mai buna, corector, anticearcan, betisoare igienice si asa mai departe, toate de calitate pentru ca altfel nici machiajul nu va putea fi realizat rapid si impecabil.

In mare cam despre asta este vorba atunci cand ne dorim sa ne pregatim o trusa machiaj completa, iar daca am mai uitat ceva atunci nu ezitati sa completati chiar voi lista cu produse cosmetice utile si de prima necesitate care nu pot lipsi din trusa nici unei femei care se respecta.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu