Dieta ta Frumusete

Castiga lupta cu oboseala

Castiga lupta cu obosealaNu cred ca exista om activ care nu fie afectat de cel mai mare dusman al secolului nostru: stresul. Din pacate de multe ori il ignoram, consideram ca este normal, ca nu are consecinte nefaste, insa cu timpul, mari efecte vedem asupra organismului nostru. Somnolenta, dureri de cap, caderea parului, am vrea sa ne relaxam, nu avem energie pentru nicio activitate. Pai cand avem 8 ore la birou si un raport de predat, nu exista scuze. Solutia poate fi BiTonic! Da, exact, suna frumos insa este si cu efecte demonstrate.
 
Studiile recente din domeniul nutritiei arata ca:
  • – Majoritatea bolilor pot fi corelate direct la stilul de viată si nutritie.
  • – Preventia are la baza o nutritie variata si absorbtia optima de nutrienti.
  • – Suplimentele alimentare gandite pentru absorbtie optimizata pot sustine preluarea de micronutrienti mai eficient decat prin mancare.

    Noi va recomandam Red Energy. Astazi lasam culoarea roz si alegem rosu. De ce?

B!TONIC Red Energy contine o reteta unica de minerale esentiale si Vitamina C. Cand alegem un complex de minerale, e important sa stim ce sare consumam de fapt. Multe din produsele de pe piata contin inclusiv cretă pentru calciu sau oxizi, care nu sunt absorbite de organism. Problema finala este ca, desi suplimentam, corpul nostru nu se va simti mai bine.
Capsulele mici Red Energy sunt recomandate in cazuri de lipsa de fier sau de alte minerale, pentru sportivi, pentru femei cu menstruatie abundenta, artrita, impotriva oboselii, pentru recuperare si intarire imunitatii.
Noi va incurajam sa le testati. Totodata, echipa Bitonic va asteapta intrebarile si nelamuririle, si va explica orice detaliu. Echipa plina de energie, o gasiti aici.
Va asteptam cu un concurs pe Facebook!
 
 
 

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu