Cosmetica si machiaj Frumusete

O piele fina in doar trei minute

O piele fina in doar trei minuteFarmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, işi extinde portofoliul de produse cu o noua gama de depilatoare cu actiune rapida. Creme pentru piele normala și sensibila, benzi pentru fata și corp, ceara cu incalzire in cuptorul cu microunde, ceara cu incalzire pe foc, perle de ceara, roll-on, sunt cateva dintre noutatile noii game. In doar 3 minute dupa aplicare, noile produse depilatoare lasa o piele fina şi o senzaţie de prospeţime.

Conform studiilor noastre, Farmec este primul brand ales de romani in procesul de achiziţie al unui produs de epilare, cu o cota de piaţa de 48,9% in volum şi de 42,8% in valoare. Continuam sa ne surprindem consumatorii anul acesta cu o noua gama de produse depilatoare venind astfel in intampinarea celor mai diversificate nevoi și preferinte. Pe langa actiunea rapida și eficienta, noile depilatoare au și proprietati hidratante, emoliente şi calmante”, a declarat Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.
 
Gama contine 4 subgame diferentiate prin specificitatea produselor in functie de tipul de piele: depilatoare cu extract de Orhidee concepute pentru pielea normala; cu extract de Argan destinate pielii deshidratate; cu extract de Vanilie potrivita pielii sensibile.
 
In noua gama se gasesc şi produse special realizate pentru adolescenţi: depilatoare cu extract de Zmeura pentru pielea sensibila, şi pentru  barbaţi – crema depilatoare cu Boswellia Serrata.
 
Noile depilatoare Farmec cu eficienţa sporita şi acţiune rapida se intind uniform pe piele, indeparteaza rapid firele de par, au o toleranţa cutanata mult imbunataţita şi sunt bogate in principii active ce confera pielii hidratare, catifelare şi protecţie. De asemenea, acestea conţin parfumuri placute şi confera o senzaţie de prospeţime pielii, in doar 3 minute de la aplicare.
 
Mai multe informaţii despre noua gama de depilatoare Farmec gasiţi pe site-ul companiei şi pe pagina de Facebook.

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu