Frumusete Ingrijire corporala

Buze pline si apetisante, gata pentru primul sarut!

Buze pline si apetisante, gata pentru primul sarut!

Adolescentele isi pot pregati cu mare usurinta buzele pentru un efect de zile mari, fiind deloc dificil pentru ele sa afiseze o pereche de buze pline si apetisante gratie atat tineretii lor cat si unor trucuri simple de infrumusetare pe care le vom prezenta pe scurt in randurile urmatoare.

1. Hidratarea buzelor este primul pas catre magia "primului sarut", aici putandu-se apela alternativ la balsam pentru buze sau la alte cosmetice destinate hidratarii buzelor, de regula acest lucru facandu-se seara, dar putandu-se opta pentru putin balsam chiar inainte de aplicarea rujului sub conditia ca excesul de balsam sa fie indepartat usor cu un servetel pentru machiaj.

2. Creionul de contur sau alte accesorii care pot da forma ideala buzelor, oprind in acelasi timp rujul sa se intinda trebuie sa fie prezente mereu in trusa de machiaj, aici secretul fiind ca rujul sa se asorteze perfect cu culorile alese pentru conturarea buzelor.

3. Rujul preferat de adolescente este de regula cel rosu intens, care vibreaza, iar aceasta culoare poate fi aplicata intotdeauna cu generozitate, dar si in mod uniform. Glosul este optional in 2013, stilistii promovand mai nou rujurile mate, dar ceea ce e mai important este ca rujul sa fie perfect aplicat, acum putandu-se apela la alte accesorii utile care sa fixeze bine rujul pe buze.

4. Alaturi de pensulele profesionale pentru aplicarea rujului ori a corectorului, este indicat ca la final sa se recurga si la ajutorul unui concealer care de asemenea poate fi aplicat cu o pensula speciala, accentuand si mai frumos conturul buzelor.

Pentru adolescente, primul sarut este cu siguranta important in prezent ca si in urma cu sute de ani, si de aceea fetele trebuie sa fie mereu pregatite pentru ca totul sa decurga asa cum si-au imaginat, suplimentar ele putand sa trimita semnale subtile catre potentialii parteneri gratie unui machiaj de clasa, realizat fara mari batai de cap si exact asa cum recomanda profesionistii.
 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu