Frumusete Ingrijire corporala

Bronzul artificial si solutiile autobronzante

Bronzul artificial si solutiile autobronzanteMai lipsita de risc decat expunerea la controversatul solar, bronzarea prin apelul la solutii autobronzante poate fi un succes deplin daca se investeste in calitate si profesionalism. Exista mai multe formule in acest sens, solutiile autobronzante putand fi gasite sub forma de creme, geluri sau spray si prezentand fiecare avantaje si dezavantaje.

Principala problema pe care o ridica multe dintre persoanele care au recurs la solutiile autobronzante este prezenta neuniforma a bronzului, ba chiar si aparitia unor dungi ca rezultat al aplicarii incorecte a solutiei sau a calitatii indoielnice a acesteia. De regula insa cele care se plang de acest lucru isi aplica autobronzantul acasa si nu la salon.

La salonul de cosmetica, profesionistii de aici, daca se pricep cu adevarat la ceea ce fac, va pot atrage atentia din start asupra faptului ca pielea dumneavoastra necesita in prealabil o exfoliere mai inainte de a se recurge la o solutie autobronzanta. In caz contrar, bronzul nu va fi nici uniform si nici nu va tine la fel de mult. Exfolierea poate fi facuta in siguranta si acasa fiind totusi nevoie de pana la o intreaga noapte pentru a se ajunge la rezultate optime.

In al doilea rand, nici o solutie autobronzanta nu se prinde bine pe uscat dupa exfoliere ci este nevoie si de o crema hidratanta de calitate care sa se aplice pe intreaga piele cu vreo cateva ore inainte de sedinta de autobronzare. Astfel pielea va fi pregatita corespunzator pentru solutia autobronzanta.

Aplicarea autobronzantului poate fi facuta prin pulverizare sau cu ajutorul mainilor, dar aici mai toata lumea recomanda pulverizarea facuta la salon deoarece treaba decurge mult mai bine, nu murdaresti toata casa si nici nu risti sa omiti unele portiuni de piele din neatentie. Un bun profesionist va aplica foarte exact autobronzantul si cu ceva rabdare si urmand toate recomandarile va veti bucura o vreme de un bronz uniform si relativ sanatos, oricum superior celui pe care l-ati putea obtine la solar.

Dupa aplicarea solutiei autobronzante veti vedea ca vi se va cere sa stati nemiscata cel putin un minut sau chiar mai mult pentru a se obtine un bronz uniform si nealterat. Orice greseala facuta in acest prim minut va avea repercusiuni dintre cele mai de nedorit si nu e deloc momentul sa va agitati intr-un asemenea moment. Cu ajutorul unui profesionist cu experienta, vi se va indeparta si excesul de solutie si se poate corecta pe loc, repede si eficient, orice problema care mai poate aparea.

Experienta angajatilor de la salonul de infrumusetare isi va spune cuvantul si atunci cand va veni vorba de aplicarea dozata pe zone diferite ale trupului de solutie autobronzanta, labele picioarelor de exemplu cerand mai putina solutie, iar bustul ceva mai multa. In functie si de textura pielii voastre, de asemenea trebuie ajustate toate operatiunile in consecinta.

Recurgerea la solutii autobronzante nu este mai ieftina decat vizitele la solar, dar cu siguranta este mai lipsita de riscuri si de stres decat expunerea la ultraviolete. Singura grija pe care trebuie sa o aveti din acest punct de vedere este utilizarea de solutii de calitate, testate de autoritatea medicala si sigure pe deplin pentru utilizare.

Respectand pasii de urmat si apeland obligatoriu pentru primele sedinte la un specialist, veti putea apoi dupa circa 1 an de zile sa practicati chiar voi aceste operatiuni in confortul propriei locuinte si facand si o treaba minunata. Cat mai este inca bronzul la moda, merita incercate si solutiile autobronzante, iar informatia de calitate va face diferenta dintre un bronz neuniform si frustrant si o piele bronzata uniform, apetisanta si, bineinteles, sanatoasa.

foto Northfoto

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu