Beauty quizz Frumusete

Botox-ul si depresia

Intinerirea cu ajutorul injectiilor se plateste  nu doar cu sume mari din cont ci si moralul are de suferit. Cercetatorii britanici  au descoperit recent, ca  persoanele care fac  regulat injectii cu botox sunt mai inclinate sa se simta deprimate.

Injectat  in cantitati mari, botox-ul face minunea de a sterge orice rid insa si orice expresie faciala, inclusiv pe cea de bucurie. Potrivit rezultatelor studiului efectuat la Universitatea din Cardiff, femeile care au realizat un  tratament pe baza de toxina  botulinica la nivelul  fetei prezinta un 'nivel de depresie' cu 50% mai ridicat decat cele care au evitat astfel de injectii.

Este cunoscut faptul ca botox-ul  “omoara” muschBotox-ul  si depresiaii si fac imposibila expresia faciala, inhiband chiar si pretiosul zambet.  Creierul, nemaiprimind semnale de fericire este supus riscului de depresie.

Aceasta veste se pare ca nu a descurajat doamnele si domnisoarele care isi fac programari  din timp pentru a obtine un loc in saloanele de renume pentru a castiga razboiul cu anii.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu