Frumusete Ingrijirea parului

AUTUMN TRENDS direct de pe catwalk-ul londonez: coafuri cu twist

AUTUMN TRENDS direct de pe catwalk-ul londonez: coafuri cu twist

Descoperă ce gamă de produse de îngrijire şi styling de la NIVEA ţi se potiveşte

Breton împletit, wavy lejer, coc întors la spate sau cu volum în creştet, împletituri şi bob-uri elegante, toate aceste coafuri cu twist sunt noile vedete ale sezonului!

Hair Stylistul internaţional NIVEA, Sally Brooks, recomandă trei game de îngrijire şi styling potrivite pentru a face faţă trendurilor noului sezon, subliniind importanţa alegerii produselor potrivite coafurii pe care o doreşti, în concordanţă cu tipul tău de păr: ”Îngrijirea părului porneşte încă de când părul e ud, prin folosirea şamponului şi balsamului potrivit. Un secret atunci când îţi usuci părul este să îndrepţi uscătorul în lungul şuviţei de păr, nu spre scalp, iar când este aproape uscat, să foloseşti un jet de aer rece. Asta va da părului cel mai strălucitor look pe care îl poţi obţine. Apoi, după ce părul este uscat, pentru a-l aranja, este foarte important să foloseşti produse de styling eficiente pentru tipul tău de păr, însă întotdeauna cu filtru UV, astfel încât să-l protejezi de factorii externi”, spune Sally.

Sally este câştigătoare a premiului London Hairdresser of the Year şi membră a British Hairdressing Society’s Hall of Fame. Ea a realizat hair styling-uri pentru designeri internaţionali precum Alexander McQueen şi colaborează în mod regulat cu reviste de modă de top ca ELLE, Vogue sau Cosmopolitan.

Descoperă gama de produse de îngrijire a părului şi styling NIVEA Diamond Gloss, care oferă părului îngrijire şi strălucire de diamant pentru păr uscat, tern.

Preţ şampon, balsam: 13,41 lei fiecare; Preţ Styling Spray, Spumă: 15,78 lei, fiecare

Gama NIVEA Diamond Volume oferă strălucire şi volum părului subţire, fără a-l încărca.

Preţ şampon, balsam: 13,41 lei fiecare; Preţ Styling Spray, Spumă: 15,78 lei, fiecare

Gama de styling NIVEA Mega Strong oferă părului tău fixare mega puternică şi de lungă durată, îngrijindu-l în acelaşi timp, fără a-l încărca.

 

Preţ Spray, Spumă: 15,78 lei, fiecare

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu