Frumusete Secrete de vedeta

Aproape de Nicole Kidman

Aproape de Nicole KidmanNicole Kidman este, probabil, una dintre cele mai populare actrițe din generația ei și una dintre cele mai mari celebrități. Kidman s-a bucurat de o carieră ca un rollercoaster și a avut suișurile și coborâșurile ei. Dar trista moarte a tatălui ei, Dr. Anthony Kidman, a pus lucrurile în perspectivă pentru Nicole, ea lucrând din greu pentru promovarea noului ei film, Before I Go to Sleep, în care joacă și actorul britanic, Colin Firth.

Kidman spune: "A fost groaznic. Cred că încă navigăm cu toții prin marea pierdere și durere, mama mea, sora mea și eu. Este foarte dur. Este încă prea devreme pentru mine, dar cred că o să mai fie așa pentru încă o perioadă. Trebuie doar să merg înainte. Tatăl meu, într-un mod ciudat, așa ar fi făcut… asta ne-a învățat mereu, trebuie doar să pui un picior în fața celuilalt. Asta face parte din viață."

Kidman a câștigat mai multe premii în cariera sa, inclusiv mult-râvnitul Oscar, iar tatăl ei, Anthony, a fost alături de ea prin cele mai mari triumfuri și a fost, de asemenea, o stâncă în timpul vremurilor mai grele când s-a simțit vulnerabilă, mai ales în timpul despărțirii de fostul soț, Tom Cruise.

Vorbind despre un film pe care tatăl ei l-a iubit cu adevărat, Rabbit Hole, Nicole spune: "Mama și tata au iubit acest film. Asta chiar m-a ajutat să-l termin, pentru că la acel moment, încă nu avea un distribuitor."
Citeste mai mult aici.

Ecaterina Virgolici

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu