Frumusete Ingrijirea parului

3 trenduri noi pentru parul blond in primavara 2016

3 trenduri noi pentru parul blond in primavara 2016Moda cere sacrificii, iar anul acesta va trebui sa va conformati trendurilor noi daca doriti sa aratati la superlativ. De curand, blondul in cele mai variate tonuri revine puternic in aceasta primavara, iar stilistii ne propun nu doar culorile deschise, dar chiar si decolorarea suvitelor de par, un pas nu usor de acceptat chiar si pentru cele mai patimase iubitoare de nou si de frumos.
 
Blondul platinat, de exemplu, nu mai este in trend daca nu se opteaza si pentru decolorare, aici fiind incurajata nuantarea coafurii prin alegerea unor tonuri deschise de blond si crearea de suvite decolorate in forma care avantajeaza cel mai mult chipul vostru. Desigur, se poate opta si pentru o singura nuanta uniforma, numai sa fie atat de deschisa pe cat permite tenul vostru.
 
Blondul argintiu se situeaza nu prea departe de blondul platinat, si aici fiind vorba despre o schimbare extrema de look care va poate face sa aratati la final nu prea diferite de femeile elf din seria "Stapanul Inelelor". Este o alegere potrivita mai ales pentru nonconformiste, dar din experienta stilistilor da foarte bine si la femeile puternice, de cariera, care vor fi la randul lor avantajate de acest nou look pentru coafura primaverii 2016.
 
Blondul cald, mai inchis, in nuanta mierii de albine sau cel doar o idee mai deschis, inspirat de culoarea naturala a spicului de grau este de asemenea in trend anul acesta, fiind si mai usor de intretinut, dar si cu o mai larga adresabilitate, multe femei cu tenul mai inchis putand opta fara teama pentru aceste tonuri de blond pentru coafura lor. Conform opiniei stilistilor, blondul cald este mai de succes atunci cand se aplica in culori mai deschise in jurul fetei si se continua apoi in nuante o idee mai inchise in rest. Doar asa se va obtine un plus de stralucire si tinerete si, desigur, un look de zile mari.
 
In sfarsit, tonurile de bej nisipiu pentru tenul inchis precum si blondul in tonuri cenusii pentru tenul deschis sunt o alta propunere pentru coafura voastra din aceasta primavara, aici secretul fiind ca parul sa arate stralucitor si bine hidratat pentru ca si efectul final sa fie unul de exceptie. Coafura este recomandat sa nu fie buclata pe conturul fetei ci lasata liber pe spate, parul lung fiind cel mai avantajat de aceste nuante de blond propuse voua pentru primavara 2016.
 

Lucia Mihailescu

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu