eboys Punctul lui de vedere

Unele dintre defecte voastre fizice pot aduce un plus la capitolul frumusete!

Unele dintre defecte voastre fizice pot aduce un plus la capitolul frumusete!Constiente de defectele, dar si de plusurile lor in plan fizic, cele mai multe dintre femei nu intampina dificultati in a se iubi asa cum sunt in realitate, frumoase sau mai putin frumoase ele abordand viata cu mult optimism si pasiune, suficient cat sa devina placute de ceilalti in ciuda oricaror deficiente fizice care ar putea sa afecteze in vreun fel imaginea lor de femeie moderna, plina de sex appeal. Pentru astfel de femei, inclusiv schimbarile cauzate de inaintarea in varsta nu sunt percepute in mod negativ, ele refuzand instinctiv sa se incarce cu griji suplimentare si orice alte surse de stres care sa conduca la o diminuare treptata a respectului fata de propria persoana.

Acestea sunt cazurile fericite, cand o femeie invata de timpuriu sa se simta mereu bine in propria piele, dar exista din pacate si situatii cand micile defecte fizice poate genera adevarate dezastre in plan mental si sufletesc, iar femeile care reactioneaza in acest mod fata de propriul trup au nevoie de o schimbare rapida de mentalitate deoarece grija marcata fata de minusurile lor in plan fizic poate conduce in timp la depresie si alte boli care pot fi totusi prevenite adecvat daca se invata temeinic cum pot fi transformate asemenea defecte in atuuri pentru frumusete si, implicit, pentru cresterea starii generale de bine.

Defectele tenului, de exemplu, pot fi rectificate nu doar prin machiaj, dar si prin apelul la medici cu experienta, in general astfel de probleme ascunzand boli ale organismului uman care trebuie tratate corect pentru ca si tenul sa castige in sanatate. Chiar si daca e vorba despre riduri sau acnee, hiperpigmentatie sau rosacee, respectiv despre defecte ale tenului care nu pot fi tratate complet, exista si in acest caz solutii ingenioase care va vor ajuta sa castigati rapid increderea in sine si respectul fata de propria persoana.

Alte probleme de natura fizica se pot regasi de asemenea la nivelul fetei, printre acestea putandu-se numara un nas cu forme mai pronuntate, sprancene prea subtiri, gene saracacioase, ochi apropiati, portul ochelarilor de vedere, o barbie prea mica sau prea pronuntata si asa mai departe. Pentru fiecare caz in parte exista si solutii bune, care nu presupun de cele mai multe ori interventia unui chirurg plastic, in general fiind nevoie sa fie bine puse in evidenta punctele forte ale chipului, fie vorba despre ochi, buze, par sau ten, pentru a se obtine un plus de frumusete, in acest mod defectele fiind subtil mascate si chiar speculate inspre propriul avantaj, conferind intregii fete unicitate, originalitate si stil.

Sanii mici reprezinta, nu se stie de ce, o problema foarte serioasa pentru unele femei desi, in realitate, sanii mari sunt adevaratul inconvenient deoarece nu iti fac deloc viata mai usoara si mai si limiteaza miscarile naturale ale trupului feminin. Sanii mici pot fi mariti prin diverse metode, unele complet naturale, iar altele de natura medicala, dar e mai bine sa fie lasati asa cum sunt deoarece sanii se vor dezvolta armonios dupa inceperea vietii sexuale si, mai tarziu, in perioada graviditatii. In foarte putine situatii sanii trebuie corectati prin chirurgie estetica, in rest persoanele care au sani mici putand specula acest "defect" inclusiv prin vestimentatie pentru a obtine un look super sexi. Scena modei internationale nu a promovat niciodata sanii mari, e evident faptul ca multe modele celebre au sani de dimensiuni mici, dar ele se prezinta cu toate acestea la superlativ si sunt cam toate foarte multumite de aspectul corpului lor.

In mod similar, soldurile foarte generoase, posteriorul prea pronuntat sau, dimpotriva, prea plat, picioarele scurte sau prea lungi si alte defecte de acest tip care pot strica armonia trupului feminin pot fi speculate pozitiv fie prin vestimentatie, multa miscare fizica, dar si schimbarea mentalitatii si a stilului de viata, in unele cazuri impunandu-se doar o scadere rezonabila in greutate, iar in alte cazuri fiind nevoie si de sfaturile profesionistilor care vor sti ce si cum trebuie facut pentru a va ajuta sa aratati bine si, foarte important, sa va simtiti cu adevarat bine in propria piele. Nu va fi intotdeauna simplu sa aduceti un plus de frumusete aspectului vostru general, dar nu trebuie niciodata sa renuntati la speranta deoarece pentru fiecare problema a voastra exista si un raspuns potrivit, iar treaba voastra este sa identificati cea mai buna formula pentru corectarea subtila si inteligenta a defectelor voastre in plan fizic.

Defectele fizice nu reprezinta pana la urma o asa de mare problema, cele mai multe astfel de deficiente putand fi rezolvate multumitor fie de catre chiar persoana in cauza, fie de un profesionist, iar femeile care au avut succes din acest punct de vedere pot confirma faptul ca nu e deloc un capat de tara sa ai nasul prea mare sau sanii prea mici odata ce stii cum sa te faci frumoasa si inveti sa iti iubesti propriul trup indiferent de lipsurile tale in plan fizic. Adevarata problema pentru o femeie o pot reprezenta insa carentele sale sufletesti, acestea putand urati o femeie mai mult decat defectele fizice, mai ales atunci cand ea refuza orice ajutor din partea apropiatilor sai sau a medicilor specialisti.

Uratenia sufleteasca isi pune amprenta pe chipul unei femei mai accentuat decat orice deficienta de ordin fizic, gandurile negative, stresul, viciile diverse si rautatea putand ruina de-a dreptul aspectul general al unei femei chiar si daca aceasta nu prezinta vreun defect trupesc vizibil. Igiena mentala si eliminarea stresului sunt in consecinta masuri obligatorii de luat pentru a se preveni degradarea accelerata a frumusetii voastre, problemele de ordin sufletesc conducand adeseori la instalarea depresiei cronice sau a altor boli de natura psihica concomitent sau anterior aparitiei altor probleme de sanatate de tip organic.

Nu va preocupati in consecinta atat de mult de defectele voastre fizice deoarece acestea pot fi corectate multumitor, dar acordati un plus de atentie schimbarii stilului de viata si eliminarii gandurilor negative si a stresului deoarece acestea sunt adevaratele amenintari pentru frumusetea voastra si intr-o mai mica masura defecte voastre fizice care mai toate pot fi, daca nu eliminate cu timpul, macar mascate inteligent, suficient pentru ca atat voi cat si ceilalti sa nu le mai bagati in seama pe viitor.

 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu