eboys Punctul lui de vedere

Sugestii pentru timp in doi

Sugestii pentru timp in doiPentru cuplurile din Romania care isi doresc sa petreaca mai mult timp impreuna intr-o atmosfera diferita, Egirl va propune cateva sugestii, speram noi de interes, de unde sa puteti alege o formula care va avantajeaza cel mai bine, propunerile noastre fiind bine diversificate, adresandu-se cuplurilor de toate varstele si raspunzand si preferintelor voastre de ultima ora.

1. Cuplurile aflate abia la inceput de drum au, spre exemplu, o oportunitate majora acum pentru a cimenta relatiile de familie si a se cunoaste mai indeaproape cu rudele apropiate, fiecare dintre cei doi indragostiti putand face o selectie atenta a membrilor de familie si apropiatilor pe care sa ii invite sa petreaca o cina duminica.  O petrecere de bun gust organizata acasa va aduce mai aproape atat pe cei dragi partenerilor de cuplu cat si pe insisi cei doi indragostiti, fericiti ca astfel isi pot declara in mod public dragostea si intentiile lor serioase de a demara o relatie stabila si de durata.

2. Cuplurile mai romantice, aflate tot la inceput de relatie, dar care nu suporta "aglomeratia", pot petrece momente frumoase  intr-o locatie turistica linistita din tara sau din strainatate, bucurandu-se asa de un grad ridicat de intimitate, optional zilele de relaxare in cuplu putand fi inviorate si de iesiri pe partia de schi, vizite la cluburile sau saunele din zona sau o izolare completa la o cabanuta calda din creierii muntilor.

3. Tinerii indragostiti fara mari pretentii si care nici nu beneficiaza de un buget prea mare, pot petrece acasa, in doi,  asa facand si economii si putandu-si totusi permite sa cumpere tot ce e mai bun si sa decoreze locuinta personala la superlativ, intr-o maniera romantica, cu lumanari parfumate, vin de calitate, preparate delioase si cu efect afrodisiac si tot ce mai e nevoie pentru o seara de neuitat care sa ii uneasca si mai mult.

4. Petrecerile antrenante cu amicii de suflet, si acestia cupluri tinere si frumoase, pot fi de asemenea o alternativa buna pentru distractie si armonie, aici putandu-se opta in functie de buget pentru inchirierea unei cabane undeva la munte, pentru o scurta vacanta la un motel/hotel de pe litoral sau pentru o petrecere pe cinste acasa unde muzica sa fie de calitate, mancarea delicioasa, iar bauturile in deplin acord cu preparatele servite la masa.

5. Romanii isi petrec de ani buni de zile momentele libere si peste hotare, oferta turistica de sezon fiind una foarte bine diversificata si adresandu-se tuturor buzunarelor. Consultati-va insa mai intai cu prietenii si cunostintele care au acumulat ceva experienta in ale turismului  si abia apoi alegeti in cunostinta de cauza o locatie de vis unde sa va bucurati din plin atat de schimbarea binevenita de atmosfera cat si de pachetele de servicii speciale pentru o relaxare completa.

6. In sfarsit, evenimentele muzicale in aer liber sustinute cu diferite motive si ocazii au devenit deja o traditie in Romania, iar daca va surade o asemenea alternativa atunci merita sa ii acordati o sansa.  Separat de evenimentele organizate in aer liber intr-o locatie centrala din localitatea voastra, puteti opta alternativ si pentru alte evenimente publice organizate indoor de catre sponsori privati si accesibile tuturor doritorilor, uneori aceste petreceri fiind inca si mai placute decat cele organizate de edilii orasului in inima cetatii.

 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu