eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere:Pentru femei, pantofii pot fi mai importanti decat sexul


Punctul lui de vedere - Femeile renunta la sex pentru pantofi

Pentru femei, incaltamintea pare sa indeplineasca un rol apropiat de zona religiosului, de multe ori ramanand tu, ca barbat, de-a dreptul uimit la vederea bucuriei imense cu care partenera ta isi divinizeaza practic noii sai pantofi de lux sau a supararii crunte care poate acompania ruinarea unei perechi de incaltaminte preferate.

Mai toate femeile moderne au debaraua aglomerata de nenumarate perechi de incaltaminte, pe care nici nu le poarta des, dar le si tin acolo, sa fie, si tot ele creeaza un adevarat spectacol atunci cand vine vorba sa isi laude sau sa se planga de colectia lor de pantofi.

Cercatatorii in sociologie au descoperit cu ceva vreme in urma faptul hazliu ca peste 90 la suta dintre femei isi aduc foarte bine aminte de prima pereche de pantofi pe care si i-au cumparat cu mana lor, dar ca doar 60 la suta dintre ele mai retin cu cine s-au sarutat pentru prima oara in viata. Similar, peste 90 la suta dintre femei au ajuns sa regrete faptul ca au aruncat la cos o pereche de pantofi inca buni pe cand doar 15 la suta dintre ele regreta ca si-au parasit partenerul de relatie.

Pentru multe dintre femei, se poate trage deci concluzia ca pantofii de calitate pot oferi mult mai multa siguranta si confort decat prezenta unui barbat in viata lor. Femeile par sa se ataseze mult mai profund de incaltaminte decat de barbati, iar acest lucru, desi hazliu sau poate trist, dupa caz, nu e deloc nesustinut de argumente solide, care vorbesc toate in favoarea alegerii inspirate facuta de femei.

Pantofii unei femei joaca fara indoiala un rol important in construirea imaginii sale publice si la fel se intampla si cu barbatii, dar spre deosebire de acestia din urma, imprevizibili, pantofii vor oferi mereu satisfactii mari pentru o buna imagine publica.

O pereche eleganta si confortabila de pantofi te pot face sa simti ca ai aripi si iti dau un impuls suplimentar, pozitiv, in a face mai mult pentru tine insuti si cei dragi, dar barbatii de multe ori iti taie tot elanul, chiar daca uneori reusesc sa te mai si motiveze pozitiv.

Pantofii buni iti mai pot oferi si o stare de siguranta deosebita, putand sa te simti minunat in aproape orice situatie, pe cand barbatii, chiar si cei puternici te pot face sa te simti nesigura pe tine in multe situatii de viata.

In sfarsit, o pereche buna de pantofi iti pot creste aritmetic gradul de incredere in propriile forte in situatii de natura profesionala sau in cadrul unor negocieri dure si poti sa iti construiesti astfel si singura norocul in viata, bazandu-te exclusiv pe pantofii tai de lux.

Incaltamintea de calitate este prin urmare unul dintre cei mai buni prieteni ai femeilor, nemaifiind de mirare faptul ca femeile din toata lumea au dezvoltat un cult aproape religios fata de pantofi, sandale si toate rudele lor apropiate sau indepartate. Raportat la barbati, incaltamintea va ocupa intotdeauna primul loc in sufletul unei femei si este bine sa cunoastem si sa respectam cu totii acest lucru pentru a nu face gafe de proportii cersind dragostea unei femei exact atunci cand aceasta isi plange pantofii ruinati de noroi sau sabotii inecati in apa de ploaie.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu