eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Trasaturi fizice ale femeilor care atrag atentia barbatilor

Punctul lui de vedere :: Trasaturi fizice ale femeilor care atrag atentia barbatilorGusturile barbatilor in materie de femei sunt dintotdeauna diferite, fiecare preferand un anumit tip generic de femeie, dar exista si anumite trasaturi fizice ale trupului feminin pe care barbatii le vor urmari intotdeauna cu maxim interes, ei decizand apoi daca femeia analizata este sau nu frumoasa, are ceva special de ascuns si asa mai departe.

Foarte multi barbati se vor concentra mai intai de orice asupra fetei, urmarind aici o simetrie oarecare sau o forma aparte a ochilor ori o linie preferata a buzelor. In ce priveste ochii, nu culoarea lor primeaza ci mai degraba forma si marimea, de obicei fiind preferati ochii rotunzi, mari, care transmit o aparenta de vulnerabilitate. Ochii ascutiti, de felina, nu starnesc in general interesul barbatilor intrucat intimideaza si scade astfel si interesul barbatilor.

Culoarea ochilor este de importanta secundara, aici fiind preferate nuantele albastru si verde, dar nu pentru ca sunt mai frumoase ci pentru ca sunt mai rare. La fel vor sta lucrurile si cu forma buzelor, unde buzele mai pline decat cele ale mediei sunt prezente rar, iar barbatii isi satisfac astfel instinctul de colectionar preferand femeile senzuale, cu buzele pline. Femeile in contrapartida apeleaza la cosmetica insa ar trebui sa stie ca forma buzelor este de interes secundar la barbati si ca ei nu aleg in primul rand o femeie pentru acest lucru.

Ceea ce poate atrage mult un barbat la fata unei femei este chiar forma acestei fete, care poate fi in forma de inima, ovala sau patrata. Preferate sunt intotdeauna fetele in forma de inima, apoi cele ovale si abia la final cele patrate, iar barbatii tind sa respinga femeile cu trasaturi colturoase ale fetei. Fata patrata este oarecum asociata cu aspecte ale masculinitatii si de aici respingerea femeilor care au aceasta forma a fetei.

Parul este de asemenea o trasatura de prima importanta pentru barbati, care studiaza cu mare atentie podoaba capilara a femeilor, atat din motive estetice cat si pentru a determina gradul de sanatate si de curatenie al femeii analizate. Parul lung este preferat deoarece este si mai senzual si mai flexibil permitand schimbari dese de look, fara prea mari eforturi. Parul lung necesita insa o intretinere speciala, dar barbatilor nu le-au placut niciodata femeile comode si nu e de mirare ca promoveaza in continuare paul lung ca ideal de frumusete.

Coborand privirea, barbatii descopera apoi sanii, unde nu marimea in primul rand ii va starni pozitiv ci mai ales forma sanilor ii ajuta sa decida daca le place sau nu femeia in cauza. In trecut erau preferati si sanii mari, dar in prezent sanii rotunzi si fermi primeaza ca preferinta si nu cei bine dezvoltati. Moda perimata a silicoanelor a lamurit pe deplin femeile asupra acestui lucru, acum ele fiind mai degraba interesate sa isi pastreze sanii la marime naturala, dar si sa corecteze unele asimetrii ale acestora.

Constitutia trupului unei femei este si aceasta de maxima importanta pentru barbati. Data fiind nevoia lor instinctiva de a proteja si ocroti, barbatii sunt foarte atrasi de femeile mignone, cu membre delicate, care te fac sa te gandesti la copii si fragilitatea lor. Din pacate insa femeile micute au si tendinta de a se ingrasa in grade diferite, ceea ce strica mult aspectul lor exterior. Femeile inalte, atletice, frumoase, dar si cu o constitutie mai bine definita sunt cel mai putin preferate de catre barbati deoarece ii intimideaza si ii forteaza practic sa devina submisivi.

Vestimentatia si machiajul sunt si acestea de interes pentru barbati, dar in plan secundar, mai ales in ce priveste machiajul. Barbatii prefera de obicei aspectul curat si ingrijit, dar nu se dau in vant dupa moda, accesorii sau machiaje stilate. Femeile care au o pasiune pentru vestimentatia rafinata, cele care pun mare pret pe un machiaj de calitate si mai ales cele care prefera lookul usor exotic nu se vor regasi usor printre preferintele barbatilor. Nici accesoriile de tot felul nu impresioneaza barbatii, insa ei vor fi placut impresionati de incaltamintea cu stil, care de asemenea este unul dintre aspectele care le atrage atentia in mod deosebit.

In zilele noastre femeile tin mai putin seama de preferintele in plan fizic ale barbatilor si mai mult de recomandarile profesionistilor din lumea modei sau de cele din revistele de specialitate si nu e deloc de mirare faptul ca de cele mai multe ori nu se aleg la final cu un partener potrivit. Barbatii pun mare pret pe aspectul exterior al femeii si nu isi pierd vremea cu cele care nu corespund standardelor lor de frumusete.

Oricat ar incerca creatorii de moda sa le modifice opiniile, barbatii vor trata cu raceala pe acesti "filfizoni", bazandu-se mereu pe propriile instincte si reusind de multe ori sa isi selecteze partenera ideala din "lacul de broaste" care le este pus la dispozitie de catre insusi Creatorul, barbat si Dansul, si interesat mai degraba de naturalete si mai putin de artificii inteligente de infrumusetare.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu