eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Testele genetice ajuta la intalnirea partenerul ideal chiar si online!

Punctul lui de vedere :: Testele genetice ajuta la intalnirea partenerul ideal chiar si online!Traim timpuri cu adevarat moderne daca este sa ne luam dupa ultimele descoperiri stiintifice si aplicatiile lor in viata noastra de zi cu zi, iar acest lucru nu poate fi decat spre avantajul nostru, al tuturor, pe aceasta cale cu totii reusind sa ne aranjam cursul vietii cat mai placut si comod posibil.

Stiati sau nu stiati, in prezent este chiar posibil sa iti gasesti sufletul pereche apeland la teste genetice, nu putine fiind clinicile, dar si siturile web care ofera contracost o evaluare precisa si detaliata a sanselor pe care le puteti avea intr-o mult dorita casnicie.

Prin analize complicate ale probelor de sange trimise catre laboratorul de genetica s-a reusit astfel sa se creeze adevarate linii matrimoniale online prin care persoanele interesate de o relatie romantica isi pot gasi in mod stiintific un partener, acesta la randul sau putand sa trimita o proba de sange sau putand sa fie automat selectat dintr-o baza de date aflata la dispozitia tuturor doritorilor.

Tarifele nu sunt desigur prea mici, dar nici chiar atat de inaccesibile, ele variind si dupa zona geografica, dar si dupa gradul final de complexitate a testului genetic. Pe aceasta cale, se pot descoperi foarte multe similaritati "organice" care ar putea permite o relatie de succes, specialistii fiind cadre medicale certificate, iar gradul de predictie destul de ridicat daca e sa ne luam dupa recenziile facute de presa medicala.

In Statele Unite, astfel de teste genetice online pentru descoperirea compatibilitatii in dragoste se fac deja de mai multa vreme, moda aceasta trecand rapid oceanul si fiind promovata si in unele tari de pe continentul nostru.

Nu peste multa vreme, chiar si noi, romanii, vom putea beneficia de asemenea servicii matrimoniale, aceasta fiind desigur o cale parca mai decenta de a-ti gasi un partener decat flirtul si cunostintele ocazionale facute pe siturile web de profil. Cine crede ca poate avea sanse mai mari asa, nu trebuie decat sa mai astepte putin, fiind foarte probabil ca, de la anul, si in Romania sa apara servicii matrimoniale online care sa ofere varianta genetica de stabilire a unei bune compatibilitati in dragoste.

foto Northfoto