eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Si barbatii au secrete


Barbati si secrete Unul dintre secretele cele mai bine pastrate ale barbatilor este faptul ca din cauza supararii pot renunta la multe dintre activitatile care le fac de obicei placere. Mania este probabil cel mai intens sentiment la barbati si daca li se intampla asa ceva atunci vor da inapoi de fiecare data fara prea multe explicatii. Acesta este si principalul motiv pentru care te trezesti data deoparte in plin avand sexual deoarece el isi aduce aminte de ceva intamplat in ziua respectiva sau de o vorba mai grea de a ta si pur si simplu ii piere tot cheful de sex pe moment.

Un alt secret al barbatilor este modul in care reusesc sa faca fata contrazicerilor sau parerilor opuse celor vehiculate de dansii. Daca ei vor trece cu bine peste asemenea episoade, indiferent daca ar avea sau nu dreptate in cadrul discutiei propriu-zise, e un semn ca pot face fata cu succes si unei eventuale crize de cuplu, dar daca nu se intampla asa atunci puteti sa stiti ca veti avea de furca cu ei de fiecare data cand vor aparea astfel de probleme de cuplu.

In ciuda parerilor contrarii pentru barbati mai aproape de inima vor fi intotdeauna femeile dragute si intelegatoare si nu cele frumoase. Indiferent de propriile defecte un barbat isi va dori in secret sa fie apreciat si incurajat mai degraba decat sa se afle in compania unei femei trasnet care insa il face mereu sa se simta lipsit de valoare. Laudele si bilele albe primite fie si in situatiile cand in mod clar barbatul a gresit ii vor face sa isi priveasca partenera cu ochi mai buni decat daca le-ar spune adevarul verde in fata.

Unul dintre cele mai murdare secrete ale multor barbati este faptul ca pentru ei femeile nu inseamna nimic daca nu se suprapun fericit peste o stare mentala potrivita apropierii intre doua fiinte de sex opus. Daca veti cunoaste deci un barbat intr-un moment cand el nu are chef de asa ceva va va trata cu raceala si e bine sa nu uitati acest lucru pentru ca aceea va fi de fapt si adevarata fata a barbatului de care e bine sa va feriti pe viitor. Sa ai de-a face cu o fiinta condusa de starile sale de moment nu e exact ceea ce iti doresti atunci cand vrei sa incepi o relatie romantica.

Desi poate parea flatant la prima vedere, pentru un barbat sa fie vanat de catre o femeie, in special daca nici nu o place pe aceasta in mod deosebit, este un lucru complet respingator si sa nu va mire daca va veti trezi tratata intr-un mod de-a dreptul grosolan de fiecare data cand veti incerca o asemenea experienta. Mai rau, daca aveti de-a face cu barbati complet lipsiti de scrupule, va puteti trezi ca vi se speculeaza slabiciunea pentru ei in scopuri materiale fiind apoi abandonata fara nici cea mai mica remuscare. Nu incercati deci niciodata asa ceva decat daca il cunoasteti bine pe barbatul in cauza si aveti incredere ca va putea face fata civilizat incercarilor voastre de seducere.

foto © Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu