eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Orgasmul feminin este bine documentat in plan stiintific

Punctul lui de vedere :: Orgasmul feminin este bine documentat in plan stiintificNu se stiu prea multe despre tratarea unor afectiuni grave ale femeilor, despre modul in care ele pot ajunge mame sau sotii mai bune, dar in ce priveste orgasmul exista probabil tone de carti din care poti afla cam tot ce este de interes pe aceasta tema, putand ajunge astfel in foarte scurt timp un adevarat expert in acest fascinant domeniu.

Lucrul bun la orgasmul feminin este insasi prezenta acestuia in viata unei femei, adica te bucuri cumva ca barbat ca poti si tu ajuta cu ceva partenera ca sa atinga aceasta stare sublima de care sexul frumos a fost, se aude, vaduvit milenii la randul, pana recent cand barbatii, niste insensibili notorii, au descoperit ca femeile pot si ele avea orgasm si inca de factura multipla sau oricum unul ceva mai prelungit macar.

Sub 10 procente din totalul populatiei feminine inca mai experimenteaza, spun statisticile, asa-numita anorgasmie, adica inabilitatea de a atinge orgasmul, dar restul de 90 de procente nu doar ca au cunoscut aceasta binecuvantare, dar isi doresc mai toate sa gaseasca cai noi de atingere a orgasmului, apeland de aceea nu doar la barbati, dar si la alte femei, la jucarii sexuale sau chiar si la animale uneori,  mai ales daca sunt si ceva mai bine dotate.

Unii barbati, idealisti de felul lor, inca mai cred ca orgasmul femeilor este o experienta aproape divina, superioara net orgasmului masculin, dar adevarul e ca si femeile, la fel ca si barbatii par sa se fi blazat cumva de cand cu libertatile sexuale din ultima vreme si, din cauza perimarii conceptului probabil, ele mai simt acolo ceva, adica o stare de excitare maxima urmata de relaxare si cam asta e totul in cele mai multe situatii cu orgasmul la femei.

Ca femeile au si ele orgasm este de acum un fapt confirmat nu doar de savanti, dar si de chiar doamnele si domnisoarele care au experimentat in mod direct aceasta placuta stare insa de ce mai e nevoie sa simulezi orgasmul in plina era a sexualitatii exacerbate numai femeile pot sti raspunsul pentru ca barbatilor oricum le este, la urma urmei, indiferent faptul ca partenera lor a avut sau nu orgasm atat timp cat ei reusesc cumva sa atinga piscurile inalte ale placerii sexuale implinite.

Unele femei chiar isi mai si invinuiesc partenerul de sex ca nu e capabil sa le produca un orgasm cat de cat memorabil, dar cineva ar trebui sa le spuna acestor femei ca egalitatea in drepturi presupune si o conlucrare armonioasa inclusiv pentru atingerea orgasmului si de aceea a-ti invinui partenerul de performante scazute cand tu insuti nu ai facut nimic in acest sens suna oarecum a discriminare si ele ar trebui fie sa renunte la acuze, fie sa studieze mai in profunzime problema aceasta.

Prin promovarea sa pe mai toate canalele de media posibile si imposibile, orgasmul are in prezent statutul unui adevarat zeu si de aceea s-a creat cu timpul falsa impresie ca in absenta orgasmului nu mai poate exista nici viata sexuala normala si nici dragoste genuina. Nu este chiar adevarat deoarece exista suficiente perioade in viata unui cuplu cand sunt permise in pat doar atingerile, saruturile si alte gesturi de dragoste din categoria usoara, care sa nu impieteze asupra unei stari precare de sanatate sau sa provoace traume unei femei gravide ori celor aflate in perioada de menstra. Chiar si asa, sexul tot este de calitate, iar orgasmul, ca se intampla sau nu, cui ii mai pasa atat timp cat cei doi parteneri se simt foarte apropiati unul de altul.

Dragostea, adica afectiunea sincera, pasionala si consimtita intre doua persoane, este trecuta in plan secund de cam multa vreme, adica de pe la 1969, de cand cu evenimentul de trista amintire sustinut la ferma lui Max Yasgur, din Bethel, New York, cunoscuta si sub denumirea de ferma Woodstock sau, pentru initiati, festivalul de muzica Woodstock. Acesta este locul unde se pare ca s-a planuit in detaliu nasterea orgasmului feminin de factura moderna. Fiind vorba despre o ferma de produse lactate se poate subintelege cu usurinta cum s-a facut conexiunea cu orgasmul si femeile pot si in prezent sa aduca un prinos de recunostinta la ferma in cauza pentru darul oferit gratuit si dezinteresat de catre "vizionarii" secolului 20.

Cine pune insa dragostea intr-o relatie mai presus decat orgasmul nu trebuie sa se supere foarte tare pe cei care l-au inventat deoarece multi dintre aceia sunt fie dusi de mult dintre noi, fie ajunsi intr-o stare complet incompatibila cu orgasmul deci problema este, cum se spune, ca si rezolvata. Pana la urma, cu ceva rabdare, este de prevazut ca femeile or sa doreasca intr-o buna zi sa renunte de buna voie la orgasm numai ca sa simta si ele macar o data in viata ca pot fi iubite sincer si fara batai de cap de catre un barbat preocupat mai degraba de persoana si binele lor decat de modalitatile practice prin care sa le provoace orgasmul multiplu insotit eventual si de o ejaculare abundenta.

O femeie complet sincera cu sine insusi va recunoaste intotdeauna faptul ca senzatia de implinire pe care o simte atunci cand un barbat o face foarte fericita nu se aseamana nici pe departe cu descrierea orgasmului asa cum o poti descoperi in tratatele de specialitate sau prin revistele de lifestyle, fiind in realitate vorba despre un moment unic, irepetabil, care merita tainuit si pastrat in memoria afectiva la fel ca si alte momente speciale din viata unei femei.

Daca mai tarziu isprava se repeta si senzatiile traite vor fi de asemenea la superlativ asta nu inseamna ca tocmai ai experimentat un nou orgasm sublim ci ca esti cu adevarat indragostita si ca ti se raspunde cu aceeasi moneda, adica e vorba despre cresterea armonioasa a unei relatii romantice in plan sexual, afectiv si asa mai departe si nu de atingerea repetata a orgasmului, care oricum se produce de la sine daca nu ii mai porti atat de mult de grija.

Orgasmul se pare ca este un termen cam larg si cam nefericit ales pentru a descrie starile foarte diferite care insotesc descarcarea de tip sexual si poate e timpul sa se promoveze un alt tip de abordare a voluptatii sexuale, din perspectiva fericirii de data aceasta si nu din aceea strict medicala, care ne arata cum se contracta muschii pelvisului, ce lichide mai ies pe parcurs si unde exact este situat punctul G, pe langa uretra sau mai sus sau poate e de cautat mai degraba prin zona anusului ca e G si nu e U.

Prea multa stiinta, documentare si informatie strica atunci cand e vorba despre sentimentele simple si firesti care sunt impartasite de doua persoane si de aceea a incarca aceasta simplitate cu notiuni diverse si cu tehnici bine puse la punct este nu doar fortat, dar si cam obtuz pentru niste cetateni evoluati ai mileniului al III-lea asa cum pretindem cu totii ca suntem.

Orgasmul feminin sau cel masculin nu poate reprezenta nici macar in gluma o problema de luat in considerare decat poate pentru medici, dar nicidecum nu se poate promova acest concept pe o scara atat de larga, noi nereusind sa aflam mai nimic nou prin asta ba dimpotriva incarcandu-ne emotional cu un stres care nu merita sa insoteasca actul sexual de calitate. Ramana deci cei care au inventat si raspandit acest concept cu el in brate, iar noi sa ne vedem de … iubit, caci cuvantul din poveste inainte mult mai este si asa cum zice apostolul, daca dragoste nu e atunci orgasm de unde nene…

foto Northfoto