eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Dragoste sau sex?


Sex Sexul si dragostea, din punct de vedere al relatiilor dintre un barbat si o femeie, nu sunt niste factori de sine statatori, usor de separat, ci exista legaturi stranse intre ele fiind aproape imposibil sa le concepi altfel decat ca un tot unitar. Cu totii dorim sa ne bucuram din plin si cat mai mult posibil atat de dragoste cat si de binefacerile sexului, dar de multe ori ajungem doar sa tanjim dupa ce au altii si sa regretam ca nu am fost si noi capabili sa pastram ceea ce credeam ca ni se cuvine de drept.

Ceea ce separa totusi sexul de dragoste nu este firescul ambelor stari caracteristice naturii umane ci diferentierile de ordin moral si religios induse de-a lungul timpului in psihicul nostru ca rezultat al multiplelor abuzuri facute de catre om fie in numele dragostei fie in numele sexului. In special sexul este condamnat pentru corupere morala si tratat inclusiv in zilele noastre ca un pacat si un fenomen negativ care prin ramificarile sale de tip homosexual si fetisist poate distruge chiar bazele relatiei dintre barbat si femeie.

In ciuda revolutiei sexuale din ultimele decade sexul ramane o afacere rusinoasa si condamnabila pe cand dragostea este folosita in mod repetat ca norma morala si sociala de care nu te poti lipsi daca vrei sa ramai in cadrele normalitatii. Si in plan artistic dragostea si-a castigat un loc binemeritat pe cand sexul ramane inca un subiect hulit si complet de evitat, mai nimeni nedorindu-si sa fie asociat cu lumea sexului sau sa fie implicat in scandaluri cu tenta sexuala. Indiscutabil ca exista si o mare doza de prefacatorie in tot acest circ al promovarii unei bune imagini publice, dar acest lucru era valabil si acum 2000 de ani si mai bine ca si in prezent.
Desi in scoli se face educatie sexuala tinerii nu se simt nicidecum mai lamuriti asupra valorilor intrinseci ale dragostei si sexului insa, e drept, au invatat cum arata si cum se pune un prezervativ si stiu si de unde isi pot procura anticonceptionalele cele mai bune la preturi promotionale. Confuzia se transmite astfel la generatiile viitoare nu pentru ca nu ar exista cai de clarificare a acestor probleme ci din simpla comoditate mai nimeni nereusind pana in prezent sa aduca putina lumina in aceasta directie.

Preoti, educatori, parinti sau politicieni sunt toti la fel de ineficienti si superficiali din acest punct de vedere uitandu-se totusi ca sexul exercita o mare atractie asupra tinerilor inca de la varste fragede si ca, in absenta unor lamuriri eficiente si clare, tinerii pot dezvolta deviatii in plan sexual care nu mai au nimic de-a face cu homosexualitatea genetica ci sunt niste comportamente aberante, rezultat direct al dezinteresului comun manifestat de adultii responsabili cu cresterea propriilor odrasle sau platiti si pentru a se ocupa de acest aspect de o deosebit importanta. Ceea ce ne face uneori sa radem atunci cand urmarim un video pe Internet nu este deloc ceva normal mai ales cand ai de-a face cu cazuri de pedofilie, zoofilie sau scato ori urofilie.

Iata deci cum si din cauza neglijentei adultilor, si din cauza rigiditatii si obtuzitatii factorilor de decizie religiosi si politici sexul intre barbat si femeie practicat de majoritatea oamenilor, altfel cat se poate de normal si placut, pierde tot mai mult teren ajungandu-se la situatii ciudate cand nu mai stii ca barbat daca e bine sa propui si sex anal sau oral ori ca femeie daca nu cumva ar trebui sa promovezi printre tehnicile preferate ca preludiu sexual si putin strap-on sau haine de piele ori un bici sau o vergea dura din metal.

Sexul ca si dragostea ne definesc in profunzimea noastra, nu sunt deloc niste dorinte anormale si ar fi pacat sa ajungem cu totii niste ciudati doar pentru ca cel mai bine vandut produs din zilele noastre este reprezentat de productiile porno si nu de filmele romantice de calitate care sa te faca sa iti doresti si tu ceva dragoste pasionala cu finalitate matrimoniala si nu doar perimatul de acum sex oral din masina urmat de sedintele de webcam sau cadourile video de Sf. Valentin cu tine masturbandu-te lasciv deasupra closetului

foto © Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu