eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: De ce frecventeaza barbatii prostituatele?


Prostituate Curiozitatea joaca in cazul barbatilor un rol mai mare decat este situatia la femei si acest lucru se dezvolta inca de la varsta pubertatii cand imaginatia incepe sa prinda aripi inclusiv in plan sexual. De la simplele sugestii vizuale oferite prin intermediul canalelor de televiziune si pana la vizionarea de filme si imagini porno nu mai este decat un pas si, odata gustat acest fruct oprit, cu greu se mai poate da inapoi.

Imediat ce situatia o va permite tinerii in cautare de aventuri sexuale vor incerca sa isi satisfaca curiozitatea vizitand cluburile de striptease, casele de toleranta si frecventand acele fete sau femei din anturajul lor care nu ii vor refuza daca li se solicita o sedinta intima de sex. O relatie romantica nu este la fel de interesanta intrucat tinerii pot vedea pe viu, la propriii parinti sau la alte cupluri, cam in ce fel se desfasoara o astfel de relatie si isi pierd de obicei interesul in aceasta directie.

Prostituatele sau femeile "usoare" sunt mult mai atractive deoarece prin intermediul lor iti poti satisface cele mai variate curiozitati in plan sexual fara teama ca vei fi refuzat sau ca vei pierde ceva din orgoliul tau de barbat in rarele cazuri cand acest lucru chiar se intampla, sa fii refuzat. Plecand de la vecina de bloc, trecand apoi la femeile mai in varsta si la prostituate ori chiar experimentand relatii cu alti barbati se creeaza cu timpul un tipar comportamental care va marca tanarul pentru tot restul vietii sale.

De fapt astfel se si pun bazele tradarilor in dragoste de mai tarziu cand vei raspunde aproape instinctiv oricaror solicitari erotice, chiar daca esti casatorit, tu fiind deja orientat catre o viata de placeri si nefiind capabil sa iti refuzi acest lucru doar pentru ca se zice ca e bine sa nu iti inseli partenera. Cu o prostituata e si mai simplu sa tratezi nefiind obligat sa te ascunzi in spatele unei masti si putand sa te manifestezi in voia cea buna fara nici o teama. Este si o cale mai rapida de identificare a preferintelor tale sexuale ascunse astfel putand descoperi si ce te starneste in mod deosebit, fie sado-masochismul, sexul oral sau alte fetisuri despre care nu aveai habar ca te reprezinta atat de profund.

Un alt aspect pe care barbatii il prefera la prostituate este faptul ca nu ajungi sa te simti vinovat in fata acestora intrucat este mai mereu vorba de o afacere "cinstita" unde se poate negocia si plati corect tot tacamul si, la final, te poti duce usurat acasa si fara a dezvolta complexele psihice de tot felul care mai pot aparea intr-o relatie normala. Prostituatele nu te pot santaja sexual cum mai fac unele neveste si chiar iti permit sa te razbuni putin pe incercarile acestora de manipulare, inclusiv prin sex.

Exista insa si un pericol real in ce priveste acest obicei, de a vizita profesioniste ale sexului, respectiv o indepartare constanta de anumite valori morale si transmiterea acestei anomalii catre propriile odrasle care instinctiv vor adopta acelasi comportament sexual cautand mereu ce e mai facil intr-o relatie si refuzand constant implicarea emotionala si sacrificiul din dragoste.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu