eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Ce mai faci in zilele noastre ca sa iti multumesti barbatul pe deplin?

Punctul lui de vedere :: Ce mai faci in zilele noastre ca sa iti multumesti barbatul pe deplin?Din pacate, beneficiile revolutiei sexuale si de emancipare a femeilor nu s-au oprit doar la castigarea unor libertati certe de exprimare si de afisare in public ci au generat si noi ispite in planul vietii de cuplu, inclusiv cuplurile foarte fericite fiind deseori tentate sa incerce situatii noi pentru a-si condimenta cu putin viata lor aparent banala si repetitiva.

Pentru multe femei, impresia ca nu ar face totul pentru reusita relatiei lor poate ajunge sa se transforme intr-o obsesie, ele cautand noi si noi cai de a-si multumi si supune partenerul si citind din scoarta in scoarta toate publicatiile unde s-ar putea gasi sugestii de mare inspiratie. De multe ori insa ele exagereaza din acest punct de vedere, barbatii nefiind practic atat de complicati sau pretentiosi cum s-ar putea crede la o prima vedere.

Pentru a le oferi putin ajutor femeilor care se simt marcate de o relativa lipsa de idei in relatia lor cu barbatii, iata in continuare si cateva trasaturi "fierbinti" ale personalitatii feminine, care garantat va vor tine partenerul mai aproape, voi insiva nefiind prin nimic in pierdere ci dimpotriva ajungand sa va priviti cu ochi mai buni pe viitor:

1. Diversitatea
Este una dintre provocarile cele mai mari pentru o femeie aflata intr-o relatie romantica, de obicei asteptandu-se de la barbat sa scuture cumva o stare de inertie periculoasa pentru viata de cuplu. Femeia insa poate ea insasi sa agite lucrurile prin propunerea de activitati interesante si diverse, schimbarea mobilei, antrenarea partenerului in proiectele sale sau, de ce nu, experimentarea de noi pozitii sexuale, daca se ajunge si pana acolo.

2. Naturaletea
Poate mai important decat diversitatea, naturaletea unei femei plina de vioiciune sau, oricum, marcata de o energie pozitiva, este un semn clar pentru barbat ca este placut, ca este dorit si ca poate la randul sau sa aiba mai mult curaj. Starile negative insa demonstreaza lipsa de multumire in cuplu si determina barbatii sa bata la randul lor in retragere.

3. Entuziasmul
Similar cu naturaletea, entuziasmul partenerei tale te duce putin cu gandul la comportamentul plin de viata al copiilor si iti da aripi pentru a incepe si a duce la capat aproape orice proiect. Totul este posibil atunci cand iubesti si ti se raspunde pe masura, dar acest lucru pare sa fie oarecum neglijat de multe dintre cuplurile tinere din zilele noastre.

4. Spiritul ludic
Viata privita ca un joc nu este doar un concept artistic, dar si un mod frumos de a trai, cu reguli destul de simple, multe succese "de palmares", dar si momente mai putin placute, cand te afli in pierdere. A incalca insa regulile jocului este totuna cu abandonul si atunci nimic nu va mai fi ca inainte.

5. Spiritul de sacrificiu
Lacrimogena sau nu, aceasta abilitate a unei femei de a se darui cu totul fiintei iubite, nemaipasandu-i aproape deloc de sine insusi iti sugereaza intotdeauna un caracter nobil, care poate fi calcat in picioare uneori, dar nu si schimbat cu usurinta in opusul sau.

6. Deferenta
Intr-o relatie de lunga durata, partenerii sunt mai degraba buni amici decat colegi, dar modul in care se acorda respectul reciproc este determinant pentru cursul ascendent al relatiei dintre cei doi. De regula, femeia este cea care va da tonul, iar barbatul isi va ajusta comportamentul foarte rapid in acord cu standardele ei.

7. Senzualitatea
Se vorbeste mult despre jocurile de rol in cuplu, despre ciocolata si frisca servite in dormitor, dar adevarul este ca toate acestea sunt gesturi mecanice si reci in absenta spontaneitatii si a sincronizarii desavarsite. A fi senzuala pentru o femeie inseamna a fi mereu constienta de forta de atractie a propriului trup, iar pentru a ti-l pune pe acesta in valoare va trebui sa apelezi constant la toata gama de resurse pusa la dispozitia femeilor. Adolescentele, de exemplu, sunt mai putin senzuale deoarece le lipseste experienta, pe cand femeile maritate uita sa mai fie si senzuale deoarece nu isi mai respecta si iubesc trupul la fel ca inainte.

8. Curajul si increderea in sine
Mizand pe multe dintre trasaturile de personalitate prezente anterior, veti deveni destul de repede si mai pline de incredere in fortele proprii. O astfel de femeie, caracterizata printr-o doza mare de incredere in sine va avea si mai mult curaj de fiecare data cand situatia o va cere, iar acest lucru este privit cu ochi buni de catre barbati care, saracii, nu intotdeauna se remarca pozitiv la acest capitol, al increderii in fortele proprii.

9. Spiritul de aventura
Desi nu toti barbatii pretuiesc spiritul de aventura la partenera lor, ei se vor lasa totusi antrenati in aceasta directie daca experientele recente le demonstreaza ca nu au nimic de pierdut, ba dimpotriva, ca exista si unele avantaje certe. In special in ce priveste viata sexuala, pentru barbati o femeie cu ceva spirit de aventura este mana cereasca, dar numai daca se ridica si ei la inaltimea asteptarilor pentru ca altfel unde mai e farmecul aventurii?

10. Devotamentul, inclusiv fata de copii
In sfarsit, garantia ca nu vor fi parasiti niciodata, la bine sau la rau, este o sursa buna de energie pentru multi dintre barbati, foarte putini indraznind sa tradeze acest credit nelimitat oferit lor de catre o femeie. Este reconfortant sa stii ca orice s-ar intampla cineva te va iubi neconditionat, iar daca acest lucru se rasfrange din plin si asupra copiilor atunci va fi cu atat mai bine pentru toata lumea.

Poate ca lista oferita mai sus nu este nici completa si nici macar edificatoare pentru a defini femeia de succes a timpurilor pe care le traim, dar atunci cand o serie dintre aceste trasaturi de personalitate se vor regasi la cineva, cu siguranta ca va fi vorba despre o fiinta placuta, echilibrata si plina de viata, iar a astepta mai mult de la orice femeie este deja putin cam absurd.

Barbatii, asa cum aratam la inceputul acestui articol, nu sunt fiinte complicate, nu au pretentii mari de la viata sau de la ceilalti insa se asteapta ca macar o parte din viziunea lor asupra unei relatii fericite sa se regaseasca si in viata de zi cu zi, iar atunci cand sunt contrazisi la mai toate punctele fie se considera saraci cu duhul si nestiutori intr-ale vietii, fie isi vor schimba partenera la nesfarsit pana ce vor avea norocul sa dea peste una potrivita.

Pentru femei, se cer in mod evident si compromisuri in cadrul unei relatii, dar e bine totusi ca aceste compromisuri sa fie de tipul celor amintite mai sus, adica schimbari pozitive de atitudine si nu renuntari grave de tipul intreruperii legaturilor cu propriii parinti sau cu prietenii mai vechi pentru a merge, vezi-doamne, relatia mai bine. Ceea ce iti prieste se zice ca e si bun pentru tine si cam asta e si drumul de urmat pentru o femeie cu ceva principii si gata si de putin sacrificiu, dar nu si sinucigasa de-a dreptul atunci cand vine vorba de multumit un barbat pe deplin.

foto Northfoto