eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Barbatii care sunt interesati de copii atrag mai usor femeile

Punctul lui de vedere :: Barbatii care sunt interesati de copii atrag mai usor femeileFiind foarte intuitive, femeile se pricep sa interpreteze cu usurinta mimica si celelalte manifestari exterioare ale barbatilor, iar cand acestia se intereseaza indeaproape de copii sau par sa rezoneze pozitiv cu cei mici, pentru femei acesta este un indiciu clar ca respectiva persoana va putea face fata cu succes unei relatii de lunga durata.

Unii barbati cunosc aceasta "slabiciune" a femeilor pentru copii si vor incerca sa o speculeze cu viclenie in incercarile lor de seducere sau de manipulare, dar destul de rar vor avea si succes deoarece femeile par sa aiba un instinct special pentru aceste lucruri si nu se vor lasa pacalite cu usurinta.

Totusi, multe dintre femei, desi apreciaza bunavointa reprezentantilor sexului tare fata de cei mici, raspund cu egala intensitate si altor barbati, care nu dau nici un semn ca ar fi interesati de copii, dar care prezinta la exterior semne ale masculinitatii si virilitatii. In aceasta situatie, femeile nu sunt interesate de relatii pe termen lung ci doar de sex si intalniri de scurta durata.

Astfel de reactii ale femeilor au fost fundamentate stiintific prin zeci de studii si de fiecare data a fost pus in evidenta conflictul puternic prezent in universul de valori al femeii, care face atat de dificila alegerea unui partener ideal. Pe de o parte, femeile isi doresc un barbat interesat de copii, adica un viitor tata de familie, iar pe de alta parte ele sunt atrase si de barbatii mai putin sensibili la aceasta problema, dar care le pot oferi satisfactii deosebite in plan sexual sau si social.

Alegerea nu este intotdeauna simplu de facut si astfel o femeie va risca fie sa ramana fata batrana, fie sa accepte concubinajul, dar nu si casatoria pana ce va fi sigura ca partenerul sau este intr-adevar alesul ideal. Pentru a avea totusi succes, o femeie trebuie sa se bazeze in buna masura pe propriile instincte, dar va fi la fel de mult nevoie si de sfaturi bune, iar cei mai indreptatiti sa le ofere sunt chiar profesionistii, adica psihologii, sexologii si, de ce nu, preotii.

In ce priveste simpatia pe care o manifesta unii barbati fata de copii si semnalele indirecte pe care le pot ei astfel transmite femeilor, ramane valabil adevarul ca acesti barbati pot fi luati in considerare la modul serios ca potentiali parteneri, dar acesta va fi probabil doar unul dintre nenumaratele criterii de selectie pe care le utilizeaza o femeie atunci cand isi alege partenerul stabil de viata.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu