eboys Punctul lui de vedere

Punctul lui de vedere :: Amorul si femeile supraponderale


Femei supraponderale Foarte putini barbati pot afirma ca se simt confortabil atunci cand vine vorba sa inceapa o relatie cu o femeie supraponderala. Chiar daca tu insuti nu mai arati ca in zilele tale de glorie tot vei avea retineri in a te apropia fara probleme de o astfel de femeie. Desi se spune ca fiinta interioara conteaza mai mult decat aspectul exterior totusi nu iti vine deloc la indemana sa strangi in brate ditai butoiasul si sa te gandesti in acelasi timp la cat e ea de finuta si de atenta pe dinauntru.

Unii numesc acest mod de privi lucrurile drept superficialitate sau chiar rautate insa sa fim sinceri si sa recunoastem ca foarte putini sunt barbatii pentru care aspectul exterior conteaza mai putin acestia punand accentul pe alte considerente precum prietenia si bucuria conversatiei in doi. Cei mai multi dintre barbati vor opta totusi pentru o partenera cat de cat sexi si se vor feri sa inceapa o relatie cu o femeie supraponderala. De aceea e si indicat pentru aceste femei sa se gandeasca de doua ori inainte de a face avansuri unui barbat si sa il aleaga doar pe acela care simt ele ca ar raspunde in mod fericit intentiilor lor de apropiere.

Lucrurile stau diferit in situatia cuplurilor cu ceva vechime unde deja s-a conturat o buna relatie de-a lungul timpului si obisnuinta te ajuta sa iti vezi partenera la fel de atragatoare ca si atunci cand era ceva mai slabuta, dar nicidecum nu poti cere unui barbat sa se simta atras de o doamna care bate spre suta de kilograme numai pentru ca e ea femeie si se simte bine asa cum e. Nu altfel vor sta lucrurile si in cazul femeilor anorexice, super-slabanoage si tot numai oase unde de asemenea prima reactie va fi aceea de respingere si nu de atractie.

Unele femei din aceasta categorie vor fi foarte suparate in situatia cand sunt refuzate politicos in ciuda avansurilor lor foarte directe si te vor trata ca pe un mitocan si un inchistat, dar ce placut ar fi daca mai inainte de a se arunca in asemenea demersuri ar incerca o cura de slabire urmata de un regim strict de viata care sa permita revenirea lor la formele date de mama-natura si nu complacerea intr-o situatie de compromis cand accepti tot ce se nimereste si mai si ceri o portie suplimentara la final.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu