eboys Punctul lui de vedere

Puncte tari ale femeilor apreciate de catre barbati

Puncte tari ale femeilor apreciate de catre barbatiBarbatii, in majoritatea lor, nu stiu sa aprecieze la adevarata valoare nici vestimentatia si nici coafura sau machiajul desavarsit al unei femei, este unul dintre "minusurile" lor, dar isi pot totusi forma o opinie generala cu privire la frumusetea unei femei apeland la alte criterii estetice care, in viziunea lor, definesc mai profund femeia decat vestimentatia, coafura sau machiajul alese de aceasta.
 
1. Postura unei femei, modul in care aceasta stie sa se prezinte in public este primul lucru pe care il sesizeaza orice barbat, de regula femeile pline de incredere in sine iesind acum in evidenta gratie naturaletei cu care se afiseaza, o naturalete cumulata cu gratie, verticalitate precum si o doza molipsitoare de optimism.
 
2. Coafurile la moda nu sunt deloc un subiect familiar barbatilor, dar ei nu uita sa acorde atentie modului in care o femeie isi aranjeaza parul, cu cat mai sofisticata fiind alegerea sa in plan estetic cu atat mai ridicate fiind, in viziunea barbatilor, asteptarile ei in ce priveste un potential partener de cuplu.
 
3. Chipul unei femei este cartea sa de vizita, cel putin asta cred barbatii, iar daca o femeie se va afisa in public zambitoare, plina de incredere in sine, ingrijita si amabila cu cei din jurul sau atunci cu siguranta barbatii o vor aprecia la superlativ, asta indiferent daca trasaturile sale fizice sunt exceptionale sau doar satisfacatoare din punct de vedere estetic.
 
4. Ochii si buzele unei femei farmeca barbatii de la prima vedere sau, dimpotriva, nu lasa nici o impresie memorabila, cu cat mai bine fiind puse in evidenta fie buzele, fie ochii, fie ambele, cu atat mai atragatoare fiind o femeie pentru sexul opus.
 
5. Bustul de asemenea poate atrage barbatii ca un magnet sau, dimpotriva, le poate fi indiferent, barbatii apreciind femeile care isi pun subtil in evidenta sanii, indiferent daca e vorba despre o pereche de sani mai plini sau mai putin plini. Desigur, nu e nevoie ca o femeie sa apeleze la un decolteu pentru aceasta ci doar sa aleaga o vestimentatie usor mulata care sa ii puna cu bun gust in evidenta sanii sai frumosi.
 
6. Posteriorul unei femei si de asemenea picioarele sunt foarte importante in analiza superficiala facuta de catre barbati, acestia fiind de-a dreptul hipnotizati de femeile care nu se tem sa sublinieze cu farmec si naturalete aceste atribute forte ale lor, foarte sexi si deosebit de feminine in viziunea subiectiva a barbatilor.
 
7. Chiar daca nu sunt foarte priceputi in ce priveste vestimentatia feminina la moda, barbatii par a avea o pricepere aparte pentru incaltamintea purtata de femei, ei apreciind la superlativ atat femeile care poarta tocuri inalte cat si femeile care aleg o incaltaminte originala care complimenteaza placut forma piciorului lor, indiferent daca e sau nu pe toc inalt. Deloc de mirare, chiar si incaltamintea cu tenta sportiva pentru femei este apreciata de catre barbati atunci cand si femeile care o poarta se simt complet in largul lor purtand o incaltaminte tip sport, fara toc, dar nu si mai putin sexi.
 
8. Nu in ultimul rand, stilul personal sau atitudinea care defineste o femeie poate sau nu atrage atentia barbatilor, aici preferintele fiind variate, unii barbatii admirand mai mult femeile nonconformiste, iar altii preferandu-le pe cele care intruchipeaza imaginea unei doamne sau domnisoare de factura clasica. Similar, barbatii pot de asemenea sa fie mai receptivi la femeile cu o aparenta fragila sau, dimpotriva, pot fi atrasi de o femeie puternica si directa in relatia cu ceilalti.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu