eboys Punctul lui de vedere

Ce categorii de femei ignora barbatii pe Facebook

Ce categorii de femei ignora barbatii pe FacebookDesi populat prioritar cu persoane de sex feminin (peste 60%), universul Facebook este vizitat periodic si de barbati care provin din toate categoriile sociale, unii prezenti aici doar pentru a urma trendul zilei, iar altii cu adevarat interesati sa foloseasca la maximum resursele oferite de acest gigant al retelelor de socializare din mediul electronic.
 
Barbatii interesati de latura matrimoniala a sitului Facebook si care aleg sa initieze sau sa raspunda unor intalniri romantice pe acest mare sit de socializare nu sunt deloc putini, iar cei care sunt cu adevarat material bun pentru relatiile de durata chiar stiu sa selecteze cu atentie ce e mai bun dintre potentialele lor partenere intalnite aici online. Iata in continuare si ce tipuri de femei resping acesti barbati pe Facebook si cam ce le place in general de la prima vedere la o femeie:
 
1.  Activitatea sustinuta pe Facebook, postarile dese si numarul mare de prieteni nu sunt intotdeauna un criteriu de selectie pentru barbatii interesati de o relatie frumoasa, ei fiind atenti si la asa-numitele excese prezente pe pagina voastra de prezentare. Puteti fi fermecatoare, complet naturala, dar de asemenea puteti exagera cu postarile laudative, prea multe Like-uri trimise zilnic si, in general, riscati sa va lasati duse de entuziasm si sa reactionati instinctiv la orice raspuns sau update al amicilor vostri. Barbatii nu se prea omoara dupa aceste lucruri, ei preferand mai degraba echilibrul in toate, dar apreciind si naturaletea si energia voastra debordanta.
 
2. O alta categorie de femei prezenta pe Facebook prefera sa isi expuna "inteligenta" si spiritul polemic intr-un mod oarecum obositor, astfel de femei postand si lucruri placute, dar de asemenea implicandu-se inutil si in diverse conversatii in contradictoriu cu amicele/amicii lor pe cele mai terne teme posibile. Din punctul barbatilor de vedere, acesta e un semnal de alarma, respectiv ei cred ca nu vor reusi sa comunice optim cu femeile din aceasta categorie si se feresc instinctiv de ele atunci cand vine vorba despre o relatie romantica.
 
3. Mai interesante decat femeile descrise la punctul anterior, sunt femeile care au un set de valori morale si intelectuale stricte, greu de schimbat, si in acest caz barbatii trebuind sa se confrunte cu probleme de comunicare atunci cand propriul lor set de valori se bate cap in cap cu valorile promovate de femeile din aceasta categorie. Chiar si atunci cand au de-a face cu femei super de frumoase cunoscute pe Facebook, barbatii dau un pas indarat daca li se pune pumnul in gura si sunt fortati sa accepte opinii si valori in care ei nu cred nici macar in gluma. Ca femei puteti face un compromis aici sau puteti accepta refuzul deoarece barbatii cu caracter nu vor da garantat nici o sansa unei relatii unde nu exista loc si de compromisuri, si de dialog.
 
4.  Femeile cu un respect mai scazut fata de propria persoana nu sunt putine pe Facebook si pot lasa o impresie proasta unui barbat atunci cand continua sa se prezinte intr-o lumina proasta desi sunt asigurate repetat ca totul e ok la ele si ca prezentare, si ca prima impresie, si ca tip de personalitate. Nu va dati de aceea singure cu stangul in dreptul si acceptati complimentele, mai ales cand stiti ca vin de la un barbat sincer, acceptati sa va schimbati modul in care va priviti zi de zi in oglinda si, in general, lasati-va duse de val pentru ca, cine stie, astfel nu doar ca veti cunoaste un partener interesant, dar veti reusi sa depasiti si unele prejudecati legate de propria voastra persoana.
 
5. O categorie in crestere de femei prezente pe Facebook sunt acelea care folosesc mesaje cu dublu sens, practica un stil de conversatie eluziv, par pasive, dar si interesate de persoana unui barbat si pe care, pe scurt, nu reusesti sa le "citesti" nici macar dupa discutii repetate pe Facebook. Acestea sunt, din punctul barbatilor de vedere, fie femei "de lux", care cer adica o situatie financiara solida pentru a raspunde favorabil avansurilor romantice, fie femei cu probleme emotionale si un comportament oarecum teatral, in ambele cazuri barbatii refuzand sa initieze o relatie unde exista prea multe necunoscute si multe semne de intrebare.
 
6. Femeile divortate recent sau cele care abia au scapat dintr-o relatie de durata mai au cu siguranta sentimente amestecate fata de fostul lor partener si acest lucru poate fi uneori, nu de putine ori, observat si pe pagina lor de Facebook. Nu e tocmai o invitatie deschisa pentru initierea unei noi relatii de dragoste, iar barbatii atenti si la aceste detalii se cam feresc sa se implice acolo unde lucrurile se afla in aceasta faza. Timpul insa rezolva multe si e posibil sa va revedeti pe Facebook sub cele mai bune auspicii odata ce depasiti perioada obligatorie de "doliu".
 
7. Femeile care folosesc la greu stimulente diverse pentru a isi pastra un tonus pozitiv, fie vorba despre diverse energizante, pilule "magice", alcool, cafea etc. sunt un fel de bau-bau pentru un barbat interesat de o relatie romantica pe Facebook, barbatii stiind instinctiv ca astfel de femei refuza sa isi rezolve problemele lor diverse in mod sanatos si prefera mai degraba sa amane "vindecarea" lor la nesfarsit. E putin sinucigas sa te implici intr-o relatie cu o astfel de femeie si putini vor fi si barbatii care sa dea curs impulsului lor romantic de moment.
 
8. Alte femei sunt foarte preocupate de viata spirituala si tot ce tine de aceasta. Fie vorba despre crestine practicante, gnostice, pasionate de astrologie si altele, astfel de femei nu prea cad cu tronc barbatilor nici macar pe Facebook, iar daca stiti ca va incadrati la aceasta categorie si va doriti totusi sa demarati o relatie frumoasa de dragoste cu un barbat cunoscut aici, incercati sa va abtineti de la discutii interminabile pe teme spirituale.
 
9. In sfarsit, perfectionistele sau asa-numitele femei de cariera care uita sa lase problemele de serviciu la serviciu se incadreaza de asemenea la o categorie nu neaparat adorata de catre barbati. Este normal sa discuti uneori si astfel de subiecte, dar daca acest lucru se intampla zi de zi, iar discutiile pe alte teme sunt limitate la minimum atunci totul devine nu doar obositor, dar de-a dreptul enervant. Faceti prin urmare un mic compromis din acest punct de vedere sau nu faceti nici un compromis, este ceva care ramane complet la alegerea voastra.
 
 
 
 
 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu