eboys Punctul lui de vedere

Pro si contra: Legaturi extraconjugale cu barbatii casatoriti


Aventuri extraconjugale Relatiile cu barbatii casatoriti nu au fost niciodata un subiect usor de tratat dat fiind caracterul sau exploziv si promiscuu. Dar intrucat acest lucru se practica pe scara destul de larga si inca de foarte multa vreme merita gasite cateva explicatii ale acestui comportament al unor femei care accepta asemenea situatii de viata considerate totusi ca total nepotrivite de catre restul reprezentantelor sexului frumos, in special cele casatorite care au ce mai mult de pierdut din cauza unor astfel de legaturi.

In primul rand este bine de amintit faptul ca femeia care accepta intalnirile cu un barbat casatorit este de obicei doar curioasa la inceput si nu vrea decat sa experimenteze ceva nou, indiferent daca stie sau nu ca barbatul in cauza este casatorit. Odata cu trecerea timpului insa si mai ales daca se cimenteaza si o buna relatie afectiva lucrurile devin mai complexe si apare si clasica situatie in care tu, ca femeie, intri deja in pielea amantei, un rol nu neaparat placut si dorit. Apar tot acum si problemele de constiinta cand fie iti doresti si o casatorie, fie te chinuie gandul ca poti face rau unei familii intregi, barbatii neglijand in majoritatea cazurilor pe acestia pentru a te cocolosi pe tine.

Pe langa situatiile deja cunoscute si predictibile provocate de relatia cu un barbat casatorit e bine de avut in vedere de la bun inceput si o raportare cinstita la adevar, respectiv daca tot iti doresti acest lucru e bine sa-ti clarifici si de ce vrei sa mentii relatia cu iubitul tau. Poate fi din motive financiare, el fiind capabil sa iti ofere ceea ce nu vei gasi la alti barbati, poate fi din motive sentimentale tu avand "ghinionul" sa gasesti exact la el ceea ce te ajuta sa fii fericita sau poate fi din lasitate ori comoditate tu alegand sa te complaci intr-o asemenea relatie mai bine decat sa ii pui capat. Odata stabilit acest lucru o femeie va putea sa isi traiasca viata in continuare fara a-si mai face probleme de constiinta si fara a-l chinui pe barbatul de langa ele transferand astfel anumite presiuni psihice catre familia iubitului lor.

Un alt aspect de luat in considerare este si obligatia de a te abtine de la multe activitati publice specifice cuplurilor de indragostiti din dorinta de a-ti proteja iubitul de dezvaluiri dureroase si evenimente nedorite. unele femei pot accepta asa ceva, dar altele vor refuza si vor transforma viata barbatului intr-un adevarat iad pana ce acesta fie le va parasi fie va raspunde solicitarilor lor. Daca merita sacrificiul atunci restrictiile pot fi acceptate ca parte din viata ta, dar altfel chiar nu isi are rostul sa continui ceea ce loveste in ambii parteneri si in familia barbatului inclusiv.

Este destul de greu apoi sa tii totul secret pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot se va afla ceva fie de catre prietenii barbatului fie de catre chiar membri ai familiei sale. Odata ce acest lucru se intampla trebuie sa fii pregatita ca femeie sa faci fata acuzelor si situatiilor jenante in care poti fi tratata ca o femeie de moravuri usoare, poti trece prin experiente destul de traumatizante si chiar poti sa iti pierzi iubitul odata cu orice urma de respect fata de propria persoana. Daca vei reusi deci sa il convingi pe barbat sa isi paraseasca sotia si sa ramana alaturi de tine atunci asa ceva nu trebuie sa se mai intample insa in caz contrar deciziile de urmat sunt dificil de luat si ramane la alegerea femeii care va fi cursul ulterior al relatiei.

Partea cea mai rea a unei legaturi cu un barbat casatorit este cand acestuia nici prin cap nu-i trece sa isi paraseasca sotia ci te foloseste doar ca obiect sexual, provocandu-ti scaderea respectului fata de propria persoana, expunandu-te inutil rusinii si facandu-te de la un moment dat incolo sa te simti complet aiurea. Una peste alta, decat sa fii obligata sa treci prin asa ceva, mai bine sa renunti din start, imediat ce afli ca cel cu care te-ai incurcat este casatorit, decat sa accepti o stare de lucruri si anormala si destul de periculoasa pentru tine. Oricat de mult te-ai atasa de cineva gandul la sotia acestuia si la copii, daca ei exista, te va supune la un stres emotional suplimentar, dar te si poate ajuta sa curmi relatia din radacini inainte de a fi prea tarziu.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu