eboys Moda a la masculin

Luna femeilor, pe intelesul barbatilor

Luna femeilor, pe intelesul barbatilorNIVEA MEN Creme.
Perfect
apentru maini, faţa şi corp.
 
Fetelor, poate ştiţi deja caluna Martie e puţin maicomplicata pentru barbaţi. Au tradiţii de respectat, alegeri de facut şi multe femei de impresionat. Adica pe voi. Ceea ce ne face sa ne gandim… ce-ar fi daca toate lucrurile ar fi create special pe inţelesul barbaţilor?

Aşa cum e NIVEA MEN Creme: prima crema masculina de la interior la exterior, perfecta pentru maini, faţa şi corp!

Apreciata de barbaţii de pretutindeni pentru eficienţa, NIVEA MEN Creme are o textura uşoara, care hidrateaza rapid şi se absoarbe instant, fara sa lase pielea lipicioasa.
Impreuna cu mirosul sau pur barbatesc, cea mai masculina crema hidratanta e livrata in cutia cu mecanism de deschidere cu filet, care se deschide atunci cand vrei şi ramane inchisa atunci cand o inchizi.
 

NIVEA MEN Creme
Perfecta pentru maini, faţa şi corp.
#creatapentrubarbati

Preţ recomandat NIVEA MEN Creme:14.95 lei (150 ml); 9.40 lei (75 ml); 4.99 lei (30 ml).
 
 Despre NIVEA MEN:
 
Marca NIVEA MENaparţine grupului german Beiersdorf AG şi este unul dintre brandurile de top in ingrijirea masculina, la nivel mondial. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru barbierit şi creme pentru ten, pana la geluri de duş, şampoane, produse de styling şi deodorante, acoperind astfel toate nevoile de ingrijire şi igiena personala ale barbaţilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumina potenţialul fiecarui barbat şi de a-i spori increderea in sine pentru a realiza lucruri mareţe.  

 

Redactia Egirl

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu