eboys Punctul lui de vedere

Cum decizi daca merita sa te culci cu el?

Cum decizi daca merita sa te culci cu el?Femeile nu sar imediat in patul primului venit decat in foarte rare ocazii, atunci cand sunt vulnerabile, de exemplu, sau cand dezvolta o pasiune de moment ori se afla sub influenta alcoolului, dar in general pentru o femeie decizia de a face sex este contemplata fara graba pentru a se evita astfel regretele tardive, initierea unei relatii romantice dezastruoase sau, mai rau, aparitia unei sarcini nedorite intr-un moment complet nepotrivit.
 
Exista astfel mai multi factori care pot determina o femeie sa imbratiseze ideea de a face sex cu un barbat, fiecare dintre acesti factori fiind valid si verificat in timp si putand determina o femeie sa treaca la pasul urmator, respectiv sa initieze un frumos joc al seductiei care va culmina in mod previzibil prin sedinte pasionale sau mai putin pasionale de sex.
 
1. Atractia fizica este decisiva pentru sexul de calitate
 
Studiile stiintifice vin sa confirme faptul ca trupul unei femei poate raspunde intens unui anume tip de barbat si foarte putin sau deloc altor potentiali parteneri, femeile simtind aproape din start daca sunt sau nu atrase de cineva si raspunzand uneori acestei atractii puternice prin zambete placute, flirt sau chiar initierea unei discutii romantice. Femeile mai cerebrale vor incerca sa se opuna acestor instincte firesti ale lor, dar trupul lor nu greseste de regula atunci cand alege dupa niste reguli numai de el stiute un partener compatibil.
 
2. Femeia foloseste sexul ca o arma sau pentru a obtine avantaje diverse
 
Indiferent de gradul de atractie fizica resimtit in relatia cu un barbat, sexul poate fi refuzat acestuia de catre o femeie atunci cand ea considera ca un alt partener, nu neaparat compatibil cu dansa, dar interesant din alte puncte de vedere merita luat in considerare. Femeile se pot astfel culca cu sefii lor pentru a-si promova cariera profesionala, se pot culca cu persoane care au o mare influenta in plan politic sau social, cu o vedeta sau cu un barbat mai putin prezentabil, dar capabil sa le ofere un trai lipsit de griji. Spiritul de aventura, dar inca si mai puternic siguranta zilei de maine dicteaza nu de putine ori alegerile romantice ale femeilor si acesta este motivul pentru care sexul va fi acceptat nu din dragoste ori in valtoarea pasiunii de moment ci din calcul si pentru a servi interesele femeii in cauza.
 
3. Partenerul ales transmite multa siguranta si este de incredere
 
Unele femei prefera sa faca sex doar cu parteneri capabili sa le castige pe deplin increderea, care le transmit multa siguranta si o stare de bine si, chiar daca sexul nu este fierbinte ci doar placut si caldut, ele vor continua sa ramana alaturi de partenerul lor de incredere refuzand constant sexul pasional chiar si atunci cand atractia fizica este greu de ignorat.
 
4. Femeile sunt ghidate de emotii si nu de ratiune in alegerea partenerului sexual
 
Oricat de inteligenta ar fi o femeie heterosexuala, ea va fi condusa in buna masura de emotii in toate alegerile care tin de planul romantic al existentei sale, atat activitatea organismului sau la nivel hormonal cat si bagajul emotional jucand un rol decisiv atunci cand femeia decide sa faca sex cu un barbat. Daca femeia este deci pregatita din punct de vedere emotional/afectiv, ea va accepta sa faca sex, dar daca experimenteaza emotii contradictorii, ea va refuza sa faca sex chiar si atunci cand ratiunea ii va arata cu dovezi clare ca poate urma acest drum fara teama unor consecinte negative.
 
5. Umorul si buna-dispozitie atrag femeile si din punct de vedere sexual
 
Desi poate parea superficial la o prima vedere, femeile aleg fara a sta mult pe ganduri un partener sexual atunci cand acesta le poate face sa rada si le transmite constant o stare de buna dispozitie, barbatii de acest tip fiind totusi destul de rari si poate de aceea ei continuand sa fie preferati de catre majoritatea femeilor care adora si sedintele de sex punctate de zambete si giumbuslucuri romantice si nu doar sexul pasional intretinut cu parteneri bine dotati si un trup de invidiat.
 
6. Femeia se simte sexi si dorita de catre partenerul sau
 
Functionand ca un afrodisiac natural, dorinta sexuala a unui barbat si abilitatea acestuia de a complimenta o femeie si a o face sa se simta mereu sexi si tanara reprezinta o motivatie puternica pentru o femeie de a face sex, asta indiferent daca barbatul in cauza arata sau nu la superlativ. Femeile raspund pozitiv avansurilor acestor barbati deoarece se simt foarte bine in compania lor, iar marii seducatori si, atentie, pradatorii sexuali stiu cum sa speculeze aceasta "slabiciune" a femeilor si pot prinde in gherutele lor chiar si femeile cu o bogata experienta de viata ca sa nu mai spunem de cele care se remarca printr-o frumusete aparte sau care au bani cu nemiluita.
 
7. Femeia manifesta compasiune fata de un potential partener
 
Mai putin prezenta in lumea rece a zilelor noastre, compasiunea este un sentiment inca bine inradacinat in constiinta femeilor si nu e nevoie decat de un stimul adecvat pentru a trezi acest sentiment in sufletul unei femei care se va darui mai apoi fara retineri unui barbat fata de care simte compasiune si pe care doreste sa il vada fericit, plin de optimism si mai sigur pe sine.
Unii barbati pot mima cu reavointa o personalitate fragila, ei speculand si in acest caz "slabiciunile" mintii feminine, dar exista si barbati genuini care pot arata ca niste adulti, dar care in realitate sunt ca niste copii care au nevoie de grija constanta si de cineva care sa ii ghideze in viata, iar femeile raspund pozitiv si cu multa dragoste acestor barbati, poate ca urmare a instinctelor lor materne sau poate din alte motive doar de ele stiute.
 
8. Curiozitate si spirit de aventura
 
Specifica pentru adolescente si femeile tinere, mai lipsite de experienta, dar intalnita si la femeile adulte, dorinta de a face sex din pura curiozitate poate fi potentata si de un spirit innascut de aventura, intr-o asemenea situatie femeile putand cu greu sa refuze sexul cu un partener cu ceva experienta care le starneste interesul din punct de vedere romantic. Fie vorba despre sexul normal (in cazul tinerelor femei), fie vorba despre alte manifestari in plan sexual (in cazul femeilor adulte), dorinta de a experimenta lucruri noi si a trai experienta sexuala la maximum poate fi un catalizator important care sa determine o femeie sa faca sex, protejat sau nu, chiar si cu un partener complet necunoscut.
 
Concluzie
Separat de toate cele enumerate mai sus, e bine de amintit la final faptul ca femeile sunt fiinte complexe, capabile sa ia decizii in deplina cunostinta de cauza inclusiv in ce priveste viata lor sexuala, iar asta va constitui mereu un motiv suficient pentru a se trece cu vederea peste toate normele referitoare la sexualitatea feminina si chiar peste concluziile stiintifice ale savantilor care au studiat aceasta problema.
In ultima instanta, orice femeie hotaraste cu de la sine putere cand si cu cine doreste sa intretina relatii sexuale, decizia sa putand fi uneori influentata de anumiti factori biologici, psihologici sau sociali, dar chiar si in asemenea conditii femeia continuand sa exercite un control bun asupra propriilor trairi si putand sau nu sa dea curs dorintei sexuale asa cum ii dicteaza situatia de moment si propria sa constiinta.
 
 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu