eboys Punctul lui de vedere

Cucereste-l din start cu personalitatea ta!

Detaliile aparent lipsite de importanta sunt decisive in jocul seductiei, orice femeie care isi doreste sa cucereasca din start un barbat pe gustul ei putand recurge la astfel de trucuri subtile pentru a atrage atentia asupra sa si de asemenea pentru a se mai face mai placuta si mai dorita, punand accentul pe zecile de detalii din arsenalul seductiei care pot impresiona la superlativ orice barbat, oricat de greu de abordat ar parea acesta la o prima vedere.

1. Barbatii prefera de regula petrecerea placuta a timpului in intimitate, indiferent daca este vorba despre o intalnire romantica undeva in localitate sau despre petreceri si alte evenimente similare care prezinta o buna oportunitate pentru a cunoaste mai bine pe alesul inimii tale. De aceea, este foarte important ca un barbat sa primeasca atentia ta exclusiva, barbatii fiind de regula mai putin atenti la persoana ta atunci cand se afla in public intr-o atmosfera unde muzica si zgomotele diverse nu permit o comunicare de la suflet la suflet.

2. Multe femei au crescut cu convingerea ca barbatii ar fi obligati automat sa le respecte si sa le placa doar pentru simplul fapt ca ele sunt reprezentante ale sexului frumos, dar aceasta este o mentalitate obtuza si in dezacord cu zilelele pe care le traim, respectul, respectiv afectiunea trebuind castigate, si nu intotdeauna cu mare usurinta, prin tr-un comportament adecvat, afisarea unei personalitati placute si eforturi minime de comunicare civilizata atat cu alte femei cat si cu barbatii.

3. Egalitatea in toate cele intre sexe este un drept castigat cu mare greu de catre femeile din intreaga lume, iar barbatii au ajuns sa considere acest lucru ca ceva de la sine inteles si de aceea ei vor fi intotdeauna impresionati de o femeie care afiseaza si putin spirit de independenta, este sigura pe sine si arata prin tot comportamentul sau ca stie ce isi doreste de la viata si nu se teme sa lupte pentru idealurile si proiectele sale personale.

4. Daca va simtiti puternic atrase de un barbat si doriti cu adevarat sa il cuceriti, nu va temeti sa aratati deschis simpatia voastra fata de el chiar de la primele intalniri, barbatii neavand intotdeauna un al saselea simt care sa le ofere semnale clare ca intr-adevar femeia din fata lor este interesata de persoana lor si din punct de vedere romantic si nu e cumva vorba doar despre un simplu flirt nevinovat, fara intentii serioase.

5. Contactul vizual bun si atingerile fizice discrete sunt alte detalii de importanta majora pentru seducerea unui barbat, reprezentantii sexului "tare" topindu-se de-a dreptul atunci cand o femeie ii priveste direct in ochi si nu se sfieste sa le trimita si semnale clare fie prin limbajul trupului, fie prin contactul fizic discret (atingeri usoare pe mana, apropieri nevinovate si complet "fara intentie" si alte astfel de gesturi pe care doar o femeie stie sa le faca natural si cu mare arta).

6. Daca va place un barbat, atunci va place pentru ca apreciati anumite calitati fizice si/sau morale la acesta si este o idee foarte buna sa aduceti in conversatie si acest subiect, respectiv sa nu uitati sa ii spuneti in mod sincer, dar fara emfaza, ceea ce va place mai mult la el. Barbatii sunt vanitosi, chiar daca ei cred exact opusul, si le face placere sa se descopere intr-o lumina favorabila prin ochii unei alte persoane.

7. Nu plictisiti un barbat cu povesti lungi despre trecutul vostru sau visurile si obiectivele voastre de viitor, dar nici nu va temeti sa impartasiti cu acesta fie si o mica parte din sufletul vostru, respectiv sa ii aratati clar ce va place si ce nu, ce temeri aveti si, nu in ultimul rand, ce asteptati de la un partener de relatie/viata.

8. Se spune ca prima impresie conteaza, si este adevarat, dar se mai spune si ca aparentele inseala, si iarasi este adevarat, iar femeile, in ciuda instinctelor lor innascute, pot descoperi dupa o vreme ca barbatul care le atrage nu intruneste chiar toate asteptarile lor initiale, unii barbati putand parea puternici si increzatori la prima vedere, dar fiind in realitate timizi si nu foarte siguri pe sine, altii parand a fi bine pozitionati financiar, dar numai la suprafata si asa mai departe. In ciuda acestor "dezamagiri", atractia genuina si reciproca poate conduce la stabilirea unei relatii frumoase de dragoste, dar pentru aceasta va fi nevoie sa va coborati usor standardele voastre romantice pentru a fi astfel alaturi de noul vostru partener de relatie si la bine si la greu.

9. Oricat de paradoxal ar suna, barbatilor le place sa primeasca nu doar gesturi constante de afectiune, dar si cadouri, si nu e gresit sa le faceti astfel de cadouri din cand in cand, nimic extravagant sau scump, dar totusi ceva acolo care sa arate faptul ca ii apreciati si pe aceasta cale si nu doar prin gesturi frumoase de afectiune. Desigur ca, la randul lor, este de asteptat ca si barbatii sa faca niste cadouri inspirate cu aceeasi intentie, de a-si demonstra afectiunea fata de noua lor partenera de relatie.

10. Foarte important este, cunoscandu-va bine pe voi insiva cu bune si rele, sa nu va ascundeti ca o mironosita sub niste false aparente ci sa va aratati treptat personalitatea in toata complexitatea sa, iar daca observati sau vi se spune deschis ca aveti anumite defecte sau lipsuri morale mai greu de tolerat atunci nu evitati sa faceti mici eforturi pentru a corecta aceste probleme de personalitate pentru reusita in relatia voastra romantica. Reciprocitatea este prezenta si aici, barbatii la randul lor trebuind sa isi accepte minusurile si sa faca eforturi pentru a corecta tot ceea ce poate umbri cresterea unei relatii armonioase de dragoste.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu