eboys Punctul lui de vedere

Ce poate provoca esecul in dragoste pentru un barbat?

Ce poate provoca esecul in dragoste pentru un barbat?Dincolo de controlul si dorinta erotica a barbatilor, femeile traiesc intr-un univers separat al lor, cu reguli bine definite care actioneaza neiertator inclusiv pe latura romantica a existentei, aceste reguli simple si clare ajutand femeile sa accepte sau sa respinga un potential partener de cuplu si sa evite mai usor toate complicatiile care decurg din implicarea intr-o relatie de dragoste fara mare viitor.

Pentru barbati, este prin urmare esential sa cunoasca si sa se conformeze acestor reguli "secrete" de viata ale femeilor daca isi doresc sa ramana competitivi pe piata matrimoniala, aceasta insemanand printre altele si o ajustare de comportament, dar si eforturi suplimentare din partea lor precum si investitii rezonabile in tot ceea ce tine de aspectul lor exterior si alte atribute ale unui partener modern de cuplu.

1. Aroganta este o trasatura negativa de caracter care displace profund femeilor, ele percepand corect aceasta trasatura nu ca o dovada de incredere in sine ci, dimpotriva, ca o evidenta a unei lipse de echilibru in plan afectiv-emotional si o marca a egocentrismului, respectiv o atitudine paguboasa care pune interesele si sentimentele personale mai presus de toate.

2. Un aer prea preocupat de propria persoana ("misterios") si un caracter introvertit semnaleaza adeseori femeilor o persoana incapabila sa demonstreze deschidere fata de interesele si preocuparile celor din jurul lor, intr-o relatie de cuplu comunicarea constanta si atentia la nevoile partenerului fiind esentiale. Este un motiv suficient pentru ca o femeie sa respinga din start un astfel de potential partener.

3. Lipsa de incredere in propriile forte exacerbata uneori si de o inexplicabila timiditate face mai toate femeile sa creada ca au de-a face cu un barbat care nu are asteptari prea mari de la viata, iar asta va corupe treptat o relatie de cuplu pana la punctul in care femeia va decide sa se mute mai departe in cautarea unui partener mai increzator in sine si capabil de planuri realiste de viitor alaturi de consoarta sa.

4. Diferentele de ordin social au devenit tot mai marcate in ultima vreme inclusiv in societatea noastra, iar barbatii care au aspiratii prea mari si cred ca pot fi un partener potrivit pentru o femeie care nu e, in mod clar, de nasul lor se fac intotdeauna de ras deoarece in scurta vreme ei vor demonstra faptul ca nu se pot ridica nici la asteptarile si nici la stilul obisnuit de viata a unei astfel de femei obisnuita sa isi traiasca zilele la niste standarde ceva mai ridicate decat persoanele de rand.

5. Pradatorii sexuali, super-cosmetizati si foarte bine initiati in arta seductiei pot reusi adeseori sa ademeneasca o femeie in patul lor, dar asta nu va tine mult, femeia, oricat de naiva ar fi, fugind la scurta vreme unde vede cu ochii atunci cand realizeaza cu ce tip de barbat s-a cuplat in valtoarea pasiunii sale de moment.

6. Barbatii care critica fie din convingere, fie doar din joaca femeile si valorile lor definitorii, afirmand cu tarie superioritatea propriului sex asupra sexului frumos nu sunt prea putini, din pacate, in zilele noastre si pot agasa la culme orice femeie prin remarcile lor lipsite de tact, chiar grosolane, iar femeile vor respinge fara a sta mult pe ganduri si astfel de potentiali parteneri din cauza mentalitatii lor obtuze care le face sa se simta inferioare si le scade considerabil increderea in propriile forte.

7. Lipsa de igiena, fie si partiala, creeaza vrand-nevrand un sentiment de respingere din partea femeilor si, chiar daca barbatul este mai chipes si este si bine situat social si financiar, nu va fi de ajuns pentru a determina o femeie cu capul pe umeri sa se cupleze cu o persoana care neglijeaza aspectul sau exterior pana la punctul in care sa starneasca repulsia nu doar a unei femei, dar chiar si a barbatilor din anturajul sau.

8. Absenta senzualitatii si incapacitatea de a demonstra pasiune reala in relatia de cuplu nu sunt pe placul femeilor, ele neputand accepta sa se apropie de o persoana care le doreste pe sarite si care nu este in stare sa le faca sa se simta speciale si iubite fie si pentru perioade mai scurte de vreme si nu neaparat zi de zi, asa cum se intampla, destul de rar din pacate, intr-o relatie stabila si frumoasa de cuplu.

9. Rautatea, malitia sau cinismul manifestate fata de alte persoane si fata de viata in general creeaza repulsie femeilor care sunt prin definitie comunicative, deschise, sociabile si foarte bine adaptate la viata in comunitate. Un barbat care jigneste persoane din anturajul sau si demonstreaza un dezgust "princiar" fata de oameni si existenta lor "mizerabila" de zi cu zi nu va fi niciodata luat in calcul ca partener romantic de catre orice femeie care isi doreste sa se integreze armonios in societate.

10. Nu in ultimul rand, temperamentul posesiv, gelozia si obiceiul prost de a-si sufoca aleasa inimii cu prea multa "dragoste" sunt toate trasaturi negative la un partener modern de cuplu, femeile acceptand sa fie iubite in mod mai posesiv si cu multa pasiune, dar fara exagerari si, cu siguranta, fara a se simti ca o pasare in cusca mereu supravegheate de ochii de vultur ai unui partener prea nesigur pe sine si foarte suspicios in ce priveste sentimentele reale ale iubitei sale fata de persoana dumnealui.

 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu