eboys Punctul lui de vedere

Ce trucuri folosesc barbatii pentru a face femeile sa rada

Ce trucuri folosesc barbatii pentru a face femeile sa radaUna dintre cele mai eficiente cai pentru a cuceri o femeie este umorul, iar barbatii la care aceasta calitate este prezenta din plin nu sfarsesc niciodata singuri, femeile apreciind compania lor si dorindu-si sa ii aiba mereu in preajma.

Rasul poate ajuta o persoana sa se relaxeze multumitor chiar si in cele mai tensionate situatii, iar barbatii sunt parca facuti pentru a provoca, fie si involuntar, aceasta reactie, femeile reusind astfel sa ii cunoasca mai bine pe cei cu care stau de vorba.

Barbatilor nu le displace deloc sa provoace rasul femeilor, mai ales atunci cand isi doresc sa le castige pe deplin increderea si apeleaza de multe ori la unele trucuri care, garantat, pot binedispune orice femeie sub conditia ca cel care incearca acest lucru sa fie totusi natural si sincer in incercarea sa de a descreti putin fruntea unei femei.

Contrar parerii generale, abilitatea de a face o persoana sa rada nu este un dar primit la nastere ci, dimpotriva, apare in timp ca rezultat al castigarii unei bogate experiente de viata. Nu e deci de mirare faptul ca femeile prefera barbatii cu un simt dezvoltat al umorului deoarece acestia sunt si mai maturi, dar si mai placuti decat alte categorii de barbati care afiseaza o cu totul alta personalitate la exterior.

Mai toti barbatii apeleaza insa la tactici menite sa starneasca rasul femeilor, unii facand-o din simplu interes, stiind ca astfel se pot strecura mai usor sub pielea interlocutoarei lor, iar altii facand-o pentru ca intr-adevar le pasa de femeia din fata lor si isi doresc sincer sa o vada fericita si zambitoare.

Dintre trucurile des folosite de barbati in incercarile lor de a face o femeie sa rada unele au rolul de "a sparge gheata", permitand o comunicare mai eficienta, altele tin de domeniul socio-profesional, incurajand apropierea fireasca intre oameni de cele mai variate proveniente si, in sfarsit, altele sunt pur conjuncturale, dar si deosebit de apreciate pentru spontaneitatea si prospetimea lor.  

1. Una dintre tehnicile de baza la care apeleaza barbatii este asa-numitul "transfer de energii", ei ajustandu-si starea de spirit in avans si adoptand o dispozitie vesela, usor hatra, care sa faciliteze automat o comunicare lejera, unde glumele dese sa poate starni rasul femeilor si, intr-un final, sa le binedispuna pe acestea la maximum. Depinde insa in mare masura de experienta barbatului ca succesul sa fie intr-adevar garantat, iar femeile sa beneficieze din plin de un aport util de energii pozitive.

2. Femeile nu rad usor atunci cand li se solicita in acelasi timp si un efort de concentrare de tip intelectual si de aceea glumele cu talc ascuns sau bancurile cu doua intelesuri nu prea au mare succes la ele. A recurge insa la o tehnica conversationala care sa le stimuleze in mod haios planul emotional va provoca repede si rasul lor. Sunt binecunoscute astfel glumele care vizeaza pierderea fecioriei, prima dragoste, statutul de gospodina sau cel de mamica tanara si altele din aceasta categorie, care toate vor incerca sa flateze spiritul feminin intr-un mod comic.

3. Unii barbati, din lipsa de alte idei, apeleaza si la tehnica barfei sau luatul la misto a unei terte persoane, care intotdeauna poate avea succes la o femeie. Barfa le starneste pozitiv pe femei, pana la rasul in lacrimi, si ele reactioneaza instantaneu, lasandu-se antrenate fara opozitie in multe discutii care au ca tema principala barfa. Cu toate acestea, exista si barbati care nu vor apela la aceasta tehnica deoarece astfel poti rani alte persoane doar din dorinta de a face placere cuiva si uneori poate fi prea crud sa procedezi astfel.

4. Discriminarea unei femei sau a intregii specii feminine, facuta intr-un mod glumet si inteligent, de asemenea starneste rasul, femeile nedand in realitate doi bani pe unele dintre valorile asa-zis feministe si preferand sa fie uneori criticate, pentru a se putea astfel descoperi in joaca si din alte puncte de vedere. Un barbat care poate sa transforme doar din vorbe imaginea unei femei serioase si familiste intr-una opusa, a femeii usuratece, care nu isi vede nici de sot si nici de copii, va putea astfel starni voia buna daca stie cum sa isi aseze cuvintele.

5. Ridicolul este si acesta o tehnica preferata de barbati atunci cand doresc sa provoace rasul femeilor, aici fiind insa nevoie si de niste minime abilititati actoricesti, dar si de o dozare atenta a tonului utilizat in conversatie. Femeile rad foarte usor atunci cand li se propun imagini care frizeaza ridicolul, iar tinta poate fi reprezentata de chiar barbatul cu ideea, de femeia cu care el se intretine sau de alte imagini sugestive alese de acelasi barbat.

6. In sfarsit, cele mai fericite situatii cand poti starni rasul unei femei sunt cele conjuncturale, atunci cand spontaneitatea permite unui barbat sa surprinda partea comica a unei situatii de viata si sa o puna in cuvinte intr-un mod inspirat. Fie printr-o educatie mai aleasa, fie printr-un spirit natural mai ascutit, unii barbati, nu foarte multi din pacate, reusesc sa fie mereu "pe faza" si provoaca astfel rasul cu lacrimi al femeilor, care le sunt apoi recunoscatoare pentru momentul special creat parca din nimic.

A face o femeie sa rada sincer este echivalentul unui compliment adresat cu mare clasa si multi barbati se vor grabi sa raspunda neintarziat acestei necesitati firesti a unei femei, care poate fi ascultata cu mare usurinta chiar si atunci cand conditiile economice precare nu te indeamna inspre gluma.

A profita insa de unele trucuri ieftine pentru a obtine avantaje diverse, inseland astfel increderea unei femei, nu mai poate fi deloc perceput ca un fapt pozitiv, iar cei care recurg la asemenea metode nu vor fi niciodata foarte haiosi sau pe deplin credibili in demersurile lor vinovate.

foto Northfoto

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu