eboys Punctul lui de vedere

Ce calitati doresti a fi prezente la partenerul tau de viata?

Ce calitati doresti a fi prezente la partenerul tau de viata?Practice din fire, dar si romantice, femeile stiu exact cum isi doresc sa fie si sa arate partenerul lor de viata, acesta fiind, desigur, o persoana diferita de la un caz la altul, dar existand totusi la modul real undeva in multime si putand de aceea sa fie mai usor de gasit gratie unor calitati aparte pe care femeile le pretuiesc si le cauta mereu la barbatii cu care au de-a face de-a lungul timpului.

Prima dintre aceste trasaturi pozitive poate fi identificata inca din faza incipienta a unei relatii si se refera la naturaletea cu care un barbat poate conversa cu o persoana de sex opus precum si abilitatea acestuia de a-si aminti mai apoi chiar si amanunte aparent lipsite de importanta, lucru care impresioneaza placut o femeie deoarece asa ea stie din start ca barbatul din fata sa se implica cu totul in conversatie si nu este interesat de dansa doar sexual ci isi doreste sa o cunoasca cu adevarat, in profunzimea fiintei sale.

Multi dintre barbati au prostul obicei de a uita nu doar ziua de nastere a iubitei lor, dar si preferintele sale artistice sau culinare si pot uita, in general, cam tot ceea ce este drag si familiar partenerei lor de relatie, iar acest lucru nu e nici romantic si nici nu va convinge o femeie sa se indragosteasca serios de un barbat care pare interesat mai mult de propria sa persoana decat de cea pe care pretinde ca o iubeste.

In mod similar, atractia fizica care ia nastere intre persoane de sex opus trebuie completata fericit si de conversatii inteligente, femeile raspunzand pozitiv si prompt unui barbat plin de tact si ager la minte, capabil sa le impresioneze prin experienta sa de viata si abilitatea de a se exprima limpede si, de ce nu, elegant in conversatiile de zi cu zi. Inteligenta este sexi din punctul de vedere a unei femei si e foarte imbucurator pentru ea sa descopere inclusiv aceasta trasatura pozitiva la partenerul sau de relatie.

Un chip masculin plin de vino-ncoa poate fi uratit adeseori de o mentalitate pesimista, usor cinica si usor blazata, iar femeile pun mare pret mai degraba pe speranta si pofta de viata, atribute definitorii ale tineretii fara batranete, motiv pentru care care ele vor aprecia un barbat care zambeste des si continua sa zambeasca chiar si in momente mai dificile ale vietii, un astfel de barbat reusind in mod aproape natural sa aduca bunadispozitie in jurul sau gratie firii sale deschise si modului sau optimist de a privi viata.

Bunatatea si compasiunea manifestate in relatia cu alte persoane sau in relatie cu animalele este de asemenea o trasatura sexi a unui barbat, femeile stiind instinctiv ca astfel de oameni pot oferi in egala masura si multa pasiune si dragoste intr-o relatie de cuplu. Este motivul pentru care femeile pun sub lupa potentialii parteneri mai inainte de a face pasul urmator, asa ele descoperind repede daca barbatul care le intereseaza este o fiinta sociabila si normala sau, dimpotriva, un insingurat care nu da doi bani pe societatea din care face parte sau pe sentimente "nobile" precum compasiunea, mila ori bunatatea.

Poate mai mult decat orice alta trasatura care defineste un barbat eligibil din zilele noastre, umorul, respectiv abilitatea de isi face iubita sa rada cu usurinta reprezinta un atu major pentru orice barbat, nu putine dintre reprezentantele sexului frumos dorindu-si alaturi de ele un partener capabil sa glumeasca si sa intretina o atmosfera constanta de buna-dispozitie in relatia de cuplu. Umorul este astfel nu doar binevenit, dar si sexi si seducator, mai ales daca alegem sa privim lucrurile din perspectiva feminina.

Increderea in propriile forte si abilitatea de a transfera energii pozitive catre partenera de relatie sunt alte trasaturi de dorit la un potential partener, femeile admirand barbatii capabili sa le tina companie in mod civilizat care sunt siguri pe sine si care emana totodata echilibru si siguranta prin toti porii. Femeile sunt sigure astfel ca vor intra intr-o relatie solida de cuplu unde nu vor exista sincope cauzate de anumite slabiciuni de caracter sau probleme "sufletesti" ale partenerului lor de relatie.

Femeilor le place sa se afiseze in public si isi doresc ca imaginea lor de succes sa fie completata ideal de prezenta unui partener chipes care, suplimentar, sa fie binecuvantat si cu anumite talente de tip artistic, culinar, practic etc., apreciate la superlativ de prietenii si apropiatii comuni. Este un lucru foarte pozitiv pentru cresterea armonioasa a unei relatii, femeile fiind fericite atunci cand vad ca iubitul lor este bine privit in cercurile sociale pe care le frecventeaza constant.

Nu in ultimul rand, limbajul trupului este esential pentru demararea si mentinerea pe termen lung a unei frumoase povesti de dragoste, femeilor facandu-le placere sa comunice si pe aceasta cale cu partenerii lor si asteptandu-se ca acestia sa le raspunda pe masura. Contactul vizual des, tonul cald al vocii pe durata conversatiilor, gesturile scurte si intense de afectiune si alte semne si semnale care transmit dragoste, voie-buna si multa energie sunt pentru femei dovezi clare ca barbatul din viata lor le iubeste sincer, astfel ele decizandu-se fara regrete ca merita sa ii dedice lui si nu altuia tot restul vietii lor.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu