eboys Punctul lui de vedere

Cand mimeaza femeile orgasmul?

Suficient de intelepte pentru a intelege ca viata de cuplu nu poate fi intotdeauna perfecta, femeile au invatat de multa vreme cum pot stimula cu arta egoul partenerului lor, ele putand fi foarte diplomate atunci cand este nevoie, doar zahar si miere atunci cand isi doresc sa manipuleze subtil barbatul din viata lor si chiar pot impersona obiectul sexual ideal in cadrul sedintelor de sex din dormitor unde ele se vor desfasura in voie, aducandu-si partenerul in pragul extazului si mimand un orgasm de zile mari pentru a-si convinge asa iubitul ca este un adevarat zeu al sexului si nicidecum un performer de duzina.
 
Barbatii nu reusesc decat foarte rar sa descopere aceste mici secrete ale partenerelor lor de cuplu, pentru dansii fiind suficient faptul ca sunt iubiti si ca li se acorda suficienta atentie si dragoste atat in dormitor cat si in afara dormitorului. Barbatii sunt usor de dus de nas odata ce au convingerea ca sunt iubiti neconditionat si ca isi pot satisface partenera lor din toate punctele de vedere, iar femeile incurajeaza instinctiv aceasta slabiciune a barbatilor deoarece asta le face viata mai usoara si este si de bun augur pentru cresterea armonioasa a relatiei de cuplu.
 
In ce priveste insa propria satisfactie in dormitor, femeile se plang nu de putine ori ca nu pot avea orgasm, aici de vina fiind uneori lipsa de experienta sau de tact a partenerului lor de sex, iar alteori intervenind alti factori precum stresul, copiii, probleme la locul de munca, probleme financiare, lipsa de respect fata de propria persoana si asa mai departe. Chiar si in aceasta situatie, femeile care pun pe primul loc armonia in cuplu vor mima orgasmul pentru a nu-si aliena partenerul lor de viata, motivele invocate de ele pentru aceasta fiind:
 
1. Dorinta lor genuina de a-si incuraja si pe aceasta cale barbatul sa fie mai indraznet, mai abil in identificarea unor oportunitati profesionale/financiare si, in general, mai sigur pe sine si mai de succes in tot ceea ce face.
 
2. Atentia speciala acordata sentimentelor iubitului lor care poate sa se simta altfel jignit sau incapabil sa isi satisfaca partenera in dormitor. Femeile sunt de regula pline de tact din acest punct de vedere si nu vor risca sa dea pe fata adevarul decat in situatia in care nu isi mai iubesc partenerul de relatie si nu le mai pasa deloc de reactia acestuia atunci cand afla ca ele de fapt mimeaza orgasmul in loc sa il traiasca la maxima intensitate.
 
3. Barbatii in majoritatea lor sunt mai degraba timizi cand se afla in intimitate cu iubita lor, iar simularea cu arta a orgasmului ii va ajuta sa capete mai multa incredere in plan sexual, ei depasind astfel unele inhibitii si putand creste performantele lor sexuale pana la punctul in care sa isi poata satisface pe deplin partenera lor de relatie.
 
4. Nu rare sunt si situatiile cand femeia este profund recunoscatoare iubitului sau din diverse motive, si ce mod mai placut de a-i multumi acestuia decat o partida pasionala de sex finalizata printr-un orgasm de zile mari, chiar si daca orgasmul este simulat si nu experimentat pe viu.
 
5. Unii barbati sunt foarte atenti cu iubita lor si isi doresc intotdeauna ca ea sa aiba orgasm indiferent daca ei reusesc sau nu sa atinga o stare similara de extaz. Femeile sunt mai degraba iritate sau chiar de-a dreptul stresate de aceasta situatie si vor simula orgasmul doar pentru a convinge partenerul lor ca le-a oferit inca o noapte de "placere" maxima.
 
6. Unele femei au un apetit sexual mai crescut si ele vor simula orgasmul prin sunete si gesturi foarte elocvente, astfel reusind sa isi atate inca si mai mult partenerul si cerandu-i acestuia sa le provoace un al doilea si chiar un al treilea orgasm, adica incitandu-l sa faca sex cu pasiune maxima atat cat il tin puterile.
 
7. In mod similar cu cele amintite anterior, femeilor le place uneori sa simuleze orgasmul prin gemete, tipete si miscari lascive pentru ca asta le provoaca chiar lor o stare de excitare crescuta, iar partenerul de sex le va raspunde pe masura incercand sa le ofere cat mai multa placere pe durata sedintelor de sex.
 
8. Exista si situatii cand femeia poate fi foarte cerebrala si constienta de tot ceea ce se intampla pe durata sedintelor de sex, ea nelasandu-se mai niciodata prada pasiunii si de aceea avand probleme in experimentarea orgasmului. Astfel de femei sunt insa si foarte inteligente si ele vor mima orgasmul cu pricepere spre satisfactia partenerului lor si pentru a salva aparentele.
 
9. O situatie intalnita frecvent la majoritatea cuplurilor de indragostiti este cand femeia simuleaza orgasmul la doar cateva minute dupa ce barbatul incepe sa isi faca "treaba", femeia dorindu-si de fapt sa se culce mai repede si oferindu-i pe fuga partenerului sau satisfactia unei sedinte scurte, dar foarte "intense" de sex pasional.
 
10. Nu in ultimul rand, exista si situatii, mai rare, cand femeia nu poate atinge orgasmul fie pentru ca ii este rusine, fie pentru ca are unele inhibitii in plan sexual, fie pentru ca trupul sau nu raspunde favorabil la atingerile partenerului de sex, in aceasta situatie femeia putand simula orgasmul, dar fiind totusi recomandat sa consulte si un medic specialist sau un sexolog pentru a vedea daca problemele sale sunt de natura fiziologica sau tin mai degraba de o lipsa totala de compatibilitate cu partenerul sau de viata.
 
N.B. Toate situatiile prezentate mai sus se refera la femeile angajate intr-o relatie de dragoste, respectiv la femei care isi iubesc partenerul de viata, pentru ele fericirea iubitului lor fiind o prioritate chiar si atunci cand acesta are unele probleme in dormitor sau cand nu reuseste intotdeauna sa le satisfaca din punct de vedere sexual. Femeile sunt implinite daca primesc si alte dovezi de dragoste in afara sexului, iar simularea orgasmului este unul dintre trucurile de succes care le permite femeilor sa evite cu diplomatie momentele jenante din dormitor si sa isi pastreze alaturi de ele alesul inimii chiar si atunci cand acesta nu se dovedeste a fi un zeu al sexului ci doar un barbat de rand, cu plusurile si minusurile sale.

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu