eboys Punctul lui de vedere

Barbatii pot fi cuceritori atunci cand abordeaza subiecte interesante

Barbatii pot fi cuceritori atunci cand abordeaza subiecte interesanteUnii barbati sunt parca nascuti pentru a comunica natural si placut cu o femeie, fermecandu-si partenera cu fraze rafinate si o doza ridicata de umor, iar alti barbati sunt complet neajutorati din acest punct de vedere, ei nereusind decat sa plictiseasca sau de-a dreptul sa enerveze o femeie atunci cand incearca la randul lor sa isi exercite puterea de seductie asupra frumoasei care i-a sagetat direct in inima.

Multi dintre barbatii mai putin inzestrati de la mama-natura pot insa deprinde cu timpul abilitatile necesare pentru a face o femeie sa se simta bine in compania lor, pentru aceasta ei netrebuind sa faca eforturi deosebite si nici sa urmeze cursuri speciale de seductie ci doar sa acorde suficienta atentie la subiectele de conversatie general indragite de catre femei, abtinandu-se in acelasi timp sa abordeze teme de discutie care pot plictisi o femeie din start.

Succesul la intalnirile romantice sau cel in plan matrimonial este in buna masura asigurat printr-o comunicare fireasca, lipsita de sincope si momente jenante, iar pentru a atinge acest obiectiv femeile fac adeseori compromisuri acceptand sa discute pe teme familiare barbatilor, dar nu si foarte interesante din punctul lor de vedere.

La randul lor, barbatii pot face un compromis similar, abordand subtil teme de discutie care fac de obicei placere femeilor, in acest mod ei reusind sa fie mai placuti chiar din start si putand deveni cu timpul, urmand aceste reguli nespuse ale artei seductiei, foarte abili in a se face atragatori si a starni astfel interesul oricarei femei cu care doresc sa initieze o relatie frumoasa de dragoste.

O simpla intalnire romantica poate usor conduce la o relatie mai solida, bazata pe multa afectiune si incredere reciproca atunci cand cei doi parteneri au intotdeauna subiecte comune de discutie si de asemenea interese apropiate care se completeaza armonios. Din acest motiv nu e cinstit sa dai mereu vina pe lipsa banilor sau pe aspectul tau fizic destul de comun atunci cand lucrurile nu merg bine in plan romantic ci e mai bine sa inveti ce ii place celuilalt si sa faci compromisul necesar pentru a depasi astfel unele prejudecati si/sau inhibitii pe care inca le poti avea in ce priveste scena afacerilor de suflet.

Cu titlu informativ, e bine de retinut pentru barbati ca femeilor le plac de obicei subiectele de conversatie etichetate de dansii drept "superficiale", aici fiind incluse flirtul, jocurile de cuvinte, glumele de bun gust si umorul de calitate, subiectele mondene, dar si subiectele mai practice de conversatie care iti permit sa inveti lucruri noi precum retete culinare secrete, operarea unui iPad sau integrarea mai rapida intr-o retea sociala sau profesionala.

Separat de acestea, femeilor le mai face placere sa discute si despre multe lucruri care tin de suflet, despre copilarie sau perioada adolescentei, despre pasiunile si interesele lor specifice si alte lucruri care intra in categoria detaliilor privitor la viata lor personala. Barbatii care reusesc sa castige increderea unei femei si sunt adusi la zi cu privire la astfel de lucruri ar fi bine sa se dovedeasca interesati, fie si de dragul aparentelor, pentru a nu trada astfel increderea investita in dansii.

Conversatiile pline de spirit care pot proba inteligenta si profunzimea unui barbat sunt de asemenea favorizate de catre femei, ele simtind ca astfel ar putea invata ceva suplimentar de la partenerul lor de discutie. Nu toti barbatii vor si reusi sa se dovedeasca inteligenti si plini de spirit si nici nu e recomandat sa forteze lucrurile in acest sens, ei putand ramane la fel de interesanti daca se limiteaza la celelalte subiecte de conversatie placute femeilor.

Este, in concluzie, nu foarte dificil sa te faci placut unei femei daca reusesti cumva sa i te strecori sub piele, iar pentru a reusi acest lucru e mai simplu si mai onest sa discuti deschis si cu placere despre tot ceea ce observi ca ii starneste interesul in mod deosebit si sa te abtii sa o plictisesti cu detalii sau lucruri care nu inseamna nimic pentru ea, dar despre care tu crezi gresit ca ar putea sa ii tina atentia treaza.

Compromisul exercitat cu moderatie ramane cheia succesului la intalnirile romantice tot asa cum este o garantie a reusitei in casnicie sau intr-o relatie stabila de dragoste, iar cei care inteleg acest lucru din start au sanse mai mari pentru a cunoaste o alta persoana si a se face placuti si fermecatori in mod firesc gratie solutiilor "diplomatice" oferite de atentia constanta acordata subiectelor de maxim interes pentru partenerul/partenera lor de discutie.

 

Lucian Braca

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu